Descoberta

Safrà Júlia

Safrà Júlia en brins o mel, oli i xocolata amb safrà

El Safrà Júlia

Unes poques fibres de safrà perfumen i enalteixen amb el seu brillant color daurat guisats, brous i sopes.

Els Safrà Júlia de Cervià de les Garrigues ens ofereix un munt de possibilitats. Té un sabor aromàtic, picant, lleugerament amarg, i una olor característica. El seu nom significa “groc”, perquè és el millor ingredient colorant, d’origen natural. Unes poques fibres són suficients per perfumar i enaltir amb el seu brillant color daurat guisats, brous i sopes. És indispensable a la paella i amic d’estofats i potatges. 

Us proposem diferents productes : safrà en brins de 0,5 gr, 1 gr, 2 gr, 5 gr i 10 gr, oli , mel i xocolata aromatitzats safrà Júlia.

Pack Safrà Júlia

Safrà Júlia en brins

En pots de 0,5 gr, 1 gr, 2 gr, 5 gr i 10 gr,
El seu ús estimula els sucs gàstrics pels seus principis actius, lleugerament amargs, que exerceixen una acció aperitiva, carminativa i digestiva. L’element que destaca és la crocina, un carotenoide que és la causa del seu color. També posseeix riboflavina, àcids grassos i flavonoides.
Té un sabor aromàtic, picant, lleugerament amarg, i una olor característica. El seu nom significa “groc”, perquè és el millor ingredient colorant, d’origen natural. Unes poques fibres són suficients per perfumar i enaltir amb el seu brillant color daurat guisats, brous i sopes. És indispensable a la paella i amic d’estofats i potatges. Es confeccionen amb ell salses lleugeres i amaniments per a amanides, encara que el seu sabor intens no combina bé amb totes les espècies. Agraeix la companyia d’all, pebre, clau, julivert, estragó i menta, però no de nou moscada, pebre vermell, sèsam, gingebre, farigola, alfàbrega i orenga.
Actua sobre el sistema nerviós, combat l’insomni i mitiga la tos
Es recomana utilitzar-lo sempre en bri, per evitar adulteracions. Per potenciar el seu aroma es col·loca una mica en un tros de paper d’alumini, es torra lleugerament amb un encenedor i amb l’ajuda dels dits es redueix a pols abans d’afegir-lo al menjar quan està bullint. Es reconeix la seva qualitat si es dissol de seguida un cop introduït en líquid.

Xocolata amb Safrà Júlia

La xocolata amb aroma i gust a safrà

Mel amb Safrà Júlia

Mel de les Garrigues amb el sabor de Safrà Júlia

Oli aromatitzat amb Safrà Júlia

Condiment preparat d’oli aromatitzat amb safrà Júlia

Packs de Safrà Júlia a la nostra botiga online

Pack amb xocolata, mel i 3 pots de Safrà Júlia de 2, 5 i 10 gr.

Pack amb un pot de mel amb Safrà Júlia i 2 pots de Safrà en brins de 5 i 10 gr.

Voleu veure d’altres packs seleccionats?

Entrades Relacionades

Leave a Comment