Blog Botiga PROMOS GOURMET Regals Seleccions Gourmet

Pack Fem el Vermut

Tria el pack online i vine a recollir-lo a la botiga

Tria “Fem el Vermut ” i vine a buscar-lo. Tens regal segur!

PACKS SELECCIÓ


Si el què vols és vermutejar amb productes gourmet de la nostra botiga, tria el Pack “Fem el Vermut “.

PACKS SELECCIÓ GOURMETCATALUNYA

FEM EL VERMUT

PRODUCTES I PREUS DEL PACK:

MOS DE TROS- PATÉ ARTESÀ D’ALBERGÍNIA (150 gr)- Aquest paté sorpren pel seu aroma i és un bon acompanyament en una torrada o amb carns. També com aperitiu amb una torradeta. (2,70€)

MOS DE TROS- BOLETS EN ESCABETX (190gr)– Aquests bolets macerats amb oli d’oliva extra verge, vinagre i espècies variades és ideal per a l’hora de l’aperitiu ja que combina molt bé amb el vermut, blanc o negre. La varietat de bolet és gírgola petita. (4,80€)

OLIVES AMANIDES INFRUSEC ( 450 GR)– Olives verdes de la Cooperativa l’Avellanera de La Selva del Camp (Tarragona) amanides amb pastanaga, pebrot vermell, all, sal i espècies. (2,99€)

OLIVES NEGRES D’ARAGÓ INFRUSEC( 450 GR)– Olives negres d’Aragó de la Cooperativa l’Avellanera de La Selva del Camp (Tarragona). ( 3,75€ )

DEGUSTUS PATÉ D’OLIVES NEGRES– Paté elaborat amb oliva Empeltre. Ës una pasta d’oliva macerada amb herbes aromàtiques, de textura untosa. Es pot utilitzar com a canapè o per elaborar vinagretes o acompanyar carns i peixos.

L’AVELLANERA-INFRUSEC- MIX DE FRUITS SECS SALATS (150gr)– Moresc fregit, ametlla marcona, anacardo, cacauet repelat i oli d’oliva verge i sal. Producte sense gluten. (2,65€)

L’AVELLANERA- INFRUSEC- FESTUCS TORRATS (150gr) – Festucs naturals. Producte sense gluten. (3,40€)

COOP. DE GANDESA- VERMUT TERRALTA- Vermut elaborat amb Garnatxa blanca, de raïm procedent de vinyes velles de mitjana edat. Maceracions pròpies d’herbes i espècies. (6,90€)

PROMOS a GourmetCatalunya

Entrades Relacionades