Bàsics Botiga De temporada Regals

Olis de Cal Brisda, olis de paisatge

Cal Brisda, olis de paisatge

Cal Brisda, uns olis de terrer

Olis de varietats arbequina i rojal verge extra

Des de 1.903 Cal Brisda ha fet el seu propi oli amb les oliveres dels seus mateixos camps.La perseverança de la família Borràs els ha permès mantenir el conreu de la varietat Rojal que es troba pràcticament extingida al territori. De generació en generació, les oliveres de la família Borràs – Cal Brisda -, han format part del paisatge mediterrani de La Torre de l’Espanyol. A la banda nord de la comarca de la Ribera d’Ebre i a cavall de les Garrigues i el Priorat, clima i terrer s’uneixen idòniament per donar els millors olis.

La collita en el moment just i el tracte delicat al molí fan que els seus olis siguin molt rics en polifenols, els anti-oxidants naturals típics dels Verge Extra d’oliva.

ELS OLIS DE CAL BRISDA

OLI VERGE EXTRA D’ARBEQUINA

Es caracteritza per ser un oli fruitat d’oliva fresca, un oli amb cos que recorda el gust del tomàquet i d’ametlla verda i amb una entrada dolça en boca, s’hi fan presents l’amarg i el picant de forma equilibrada.

L’OLI PREMIUM

És un mono varietal de la varietat Rojal, una varietat única del nord de La Ribera d’Ebre i del sud del Priorat. És un oli molt saborós, fruitat, caracteritzat pel seu punt dolç, un cos intens i equilibrat on hi trobem matisats l’amarg i el picant. Aquest oli és fruit d’arbres centenaris, com la gran majoria que podem trobar d’aquesta varietat. Un tresor gourmet!

D’altres packs que proposem

Entrades Relacionades