Botiga Descoberta Maridatges Paisatges

L’Estol Verd, celler emergent a Tarragona

L’Estol Verd, vins d’un celler jove i compromès

L’Estol Verd, un projecte familiar a Rodonyà

Estol Verd celler és un projecte iniciat per la Sara i el Gerard l’any 2014. Aquest projecte no és simplement una empresa, és una forma de viure la viticultura i de veure el nostre voltant. Dia a dia intentem que les nostres finques siguin sostenibles, tan econòmicament com ambientalment. Estol Verd celler és un celler petit situat a Rodonyà, a la casa pairal de cal Joan Rosset on antigament ja s`hi elaborava vi.

Estol Verd és un projecte dins el món agrari que busca la conciliació entre producció, elaboració i comercialització. Tenen uns principis que es basen en la sostenibilitat: econòmics, socials i ecològics. Amb aquests principis, les ganes, la voluntat i la perseverància volen arribar a ser responsables amb l’entorn, el medi ambient i les persones.

En aquest petit celler s’elaboren els vins a partir de raïms de les seves pròpies finques. La collita la fan manualment, sempre triant la zona i les varietats més favorables per al seu vi, buscant el punt òptim de verema per assegurar la bona qualitat del vi. Un cop el raïm és el celler l’elaboren segons els seus criteris, ja sigui a l’hora de posar-lo en bóta o de fer els cupatges, que els trien de forma consensuada . Pel que fa a l’embotellat i etiquetatge el realitzen de forma gairebé manual. La comercialització també la fan ells mateixos.

https://www.estolverd.cat

Vins de l’Estol Verd

Nyec

Varietats: Xarel·lo, Parellada i Moscatell d’Alexandria
Descripció: Es tracta d’un vi blanc jove de color groc clar, nítid i transparent
En nas trobem una barreja d’aromes herbacis, fruita blanca i floral donat pel conjunt de varietats que formen part d’aquest vi.
En boca té una entrada suau i una acidesa agradable. El post gust és llarg i persistent.
Grau alcohòlic: 12,5 % vol.


Ros


Varietats: Chardonnay
Descripció: És un vi de color groc or, nítid i transparent. En nas té una intensitat aromàtica elevada, amb clars tons de vainilla i briox. Alhora s’aprecien notes florals i de fruita confitada.
En boca és melós i agradable, té una entrada suau i una acidesa equilibrada.
Grau alcohòlic: 14,5 % vol.

Tatxam

Varietats: syrah
Descripció: És un vi negre jove color cirera.
En nas és aromàticament intens, l’aroma de pruna és evident i les espècies s’intueixen a l’olorar-lo. En boca és amable i agradable al tacte, amb una acidesa equilibrada i poc astringent.
Grau alcohòlic: 13,5 % vol.

Sumoll Negre

D’altres packs que proposem

Entrades Relacionades