Botiga Maridatges Paisatges

Celler Suriol, Vinya Celler Masia del Penedès

Vins del Celler Suriol, DO Penedès

Celler Suriol, una família que estima la terra

La família Suriol són pagesos que viuen a la masia del Castell de Grabuac (Font-rubí) i gràcies al treball de la terra, l’elaboració de vi i la seva comercialització a tot el món donen sentit al conreu d’una finca mil·lenària que vol esdevenir un reflex del Penedès més tradicional.

Suriol vol ser marca de referència a nivell global del Penedès més autèntic, constituint un baluard dels coneixements i pràctiques tradicionals dels pagesos mediterranis.

Garantir en el seu entorn i en el seu treball els valors que els permeten oferir un producte saludable i el més natural possible per alimentar el cos i l’esperit. Per aquest motiu no ens podem oblidar dels següents grans eixos:

La Tradició, perquè cal traspassar coneixement i valors per possibilitar el futur.

El Coneixement, perquè la formació i les experiències de molts anys ens donen seguretat en el que fem.

La Responsabilitat Social, perquè tot és interacció, donar és també rebre i rebem molt.

La Qualitat, treballant perquè la vida s’expressi en plenitud en els nostres vins.

La Biodiversitat, perquè en el possible cal preservar-la per possibilitar un equilibri ecològic.

La Sostenibilitat, perquè allò que fem avui no ha comprometre el futur dels que ens seguiran.

Can Suriol és un dels cellers que forma part de Vinya Celler Masia. Vinya Celler Masia és una iniciativa oberta a tots els cellers que han respectat o que retornen a l’estructura d’elaboració tradicional a partir de vinyes pròpies. L’objectiu d’aquesta iniciativa és marcar el camí perquè les DOs catalanes puguin oferir vins més genuïns, autèntics i de referència, des del respecte a l’estructura tradicional de la pagesia.

http://www.suriol.com

Vins i Caves del Celler Suriol

Suriol Bancals 2012- Vi

Vi Blanc. Contundència i frescor, potència i tradició, el vi clàssic dels nostres avis perfectament actualitzat.La contundència del Xarel•lo de vinya vella estructurada pels bocois de Castanyer creen un vi intens, potent i persistent, ideal per àpats contundents.

Suriol Donzella 2019- Vi

Vi Blanc. El Xarel•lo, el rei del Penedès en la seva màxima expressió, intens al nas i golós en boca.Vi juvenil amb molta intensitat aromàtica i saborós. En boca és sedós i ens omple totes les papil•les sense embafar i amb la persistència justa

Suriol Brut Nature El Bosc 2015- Cava

La potència del Xarel•lo domesticat pels bocois de Castanyer i una criança ideal per obtenir-ne un bombó. Mono varietal de gran potència i elaboració artesanal en bocois de Castanyer que el fan cremós i intens. Idoni per àpats, aperitius i plats amb formatge.

Suriol Brut Nature Collita 2017- Cava

El Cava més tradicional, un clàssic, excepcional! Ideal per a qualsevol àpat. Combinació perfecte del perfil d’un cava jove (vivacitat i fruita) amb les notes de criança (forneria i bombolla fina). Cava net i fresc adequat a qualsevol àpat.

Suriol Brut Collita 2017- Cava

El Cava ideal per prendre a copes i el millor company pels dolços i les celebracions. Cava fresc de reserva amb un punt de dolçor que el fa molt golós i de consum desenfadat. Ideal per postres, per brindar i com a última copa.

Suriol Brut Nature Rosat Collita 2011- Cava

Cava de criança, aroma embriagador i gust molt intens… un cava que s’ha de menjar”. Cava de molta reserva, bombolla finíssima , aroma penetrant i una intensitat en boca que no podràs oblidar. Destaca per la intensitat del color, les notes de fruita en conserva i el seu llarg post gust.

Suriol Most Malvasia de Sitges

“Energia saludable sense conservants, el fruit de la verema per beure tot l’any.” Most ecològic elaborat amb la varietat Malvasia de Sitges, de dolçor elevada i molta acidesa i frescor.

D’altres packs que proposem

Entrades Relacionades