Botiga Maridatges Paisatges

Celler Mas de les Vinyes, DO Montsant

Vins del Celler Mas de les Vinyes, DO Montsant

Celler Mas de les Vinyes, la força de la terra

Mas de les Vinyes és una tornada a les arrels, una passió per una terra i un paisatge que van portar al nen que hi havia crescut sent-ne masover, allà pels anys 30 a comprar la finca una generació després.

Una declaració d’amor al Montsant que fructifica en cada nova anyada.

Oliveres, presseguers, cirerers, ametllers, hort propi, i, sobretot, Ceps. Aquesta és la diversitat que el clima sec i mediterrani, el contrast tèrmic entre dies i nits, i el nostre terreny franc-arenós ens permet treballar a la nostra finca. Des de 1999, comencem a elaborar vi en el nostre propi Celler i amb la nostra marca, amb un treball acurat de respecte al terrer, la vinya i paisatge que ens acull.

Mas de les Vinyes: El somni fet realitat de l’Emili Borràs, el nen del Mas que va donar nova vida a les velles terres

Amb noves varietats com el Merlot i el Syrah, amb un dels Cabernet Sauvignon més antics de la Comarca i amb varietats tan pròpies com la Garnatxa, la Carinyena, el Macabeu i la Garnatxa blanca és com intentem aconseguir uns vins nobles, sincers, complexos i alhora fàcils d’entendre i sobretot de disfrutar per a tots aquells que volen participar de l’experiència d’assaborir els nostres fruits.

Vins del Mas de les Vinyes, Montsant en plenitud

Amb els Mas de les Vinyes Blanc i el Negre, el Celler ens proposa l’entrada a la personalitat dels seus vins: frescor, fruita, fàcils de beure però amb l’empremta del terrer. El Criança ens mostra la força de les tres varietats negres que l’omplen de vida,cos i volum. Racó d’Atans és la complexitat, l’elegància i la potència de les varietats negres de la casa després del seu pas per bóta i un llarg repòs en ampolla. Traca i Mocador és un cant a l’amistat, a la feina que mima els detalls i al plaer quotidià. Un vi per beure, per viure l’instant.

http://www.masdelesvinyes.com

Vins del Celler Mas de les Vinyes

Mas de les Vinyes Blanc 2019

Vi blanc jove
Cupatge: Macabeu, Garnatxa Blanca
Grau: 13,4º
Nota de tast: Color groc palla, destaca per ser un vi molt perfumat amb tocs cítrics i amb aromes tropicals. Entrada en boca fresca i molt agradable, on hi destaca un final molt corpulent.

Mas de les Vinyes Negre 2019

Vi Negre Jove
Cupatge: Garnatxa Negra, Samsó, Cabernet Sauvignon
Grau: 15º
Nota de tast: Color vermell fosc amb el ribet violaci. Aromes intensos de fruits vermells (maduixot, mora, casis) amb un final especiat. En boca hi trobem una entrada suau i sedosa, fins aconseguir que la seva presència sigui evident. De final llarg i corpulent.

Mas de les Vinyes Criança 2013

Vi Negre Criança
Cupatge: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Grau: 15º
Criança: 10 mesos en bótes de roure francès i americà
Nota de tast: Color granatós, ribet trencant el color en referència a l’any i la criança que té. En nas bàsicament especiat i amb fons de fruits vermells ben madurs. Entrada en boca suau i un final amb tanins de fusta marcats.

Racó d’Atans Criança 2013

Racó  d’Atans és un gran exemple de pas de temps fet amb elegància, repòs i qualitat. Aquest Negre Criança DO Montsant manté el vigor d’un vi corpulent, complexe, propi de les nostres terres tot i els seus anys d’envelliment primer en bótes i posteriorment en ampolla. El camí per recórrer d’aquest vi és un aspecte fascinant de l’evolució de les vinyes velles de Cabernet Sauvignon. Ideal per a disfrutar amb carns vermelles, carns de caça, estofats i qualsevol tipus de plat amb l’essència de la cuina de tota la vida.

Cupatge: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Garnatxa negra, Samsó
De color granat, un nas amb una barreja d’espècies (canyella, vainilla) i fruites (cirera, maduixa, mora) molt ben harmonitzada. Una entrada en boca melosa amb un pas corpulent i amb uns tanins potents però molt madurs. Equilibri entre el vi i la barrica.
Criança: 12 mesos en bótes de roure francès
Grau: 15,5º

D’altres packs que proposem

Entrades Relacionades