Botiga Descoberta Paisatges Regals

Ctretze, cervesa artesana dels Pirineus

Ctretze, microcerveseria artesana a la Pobla de Segur

Ctretze, la cervesa amb sabor dels Pirineus

La cervesa amb l’aigua pura del Pallars

Un projecte de joves emprenedors que aposten pel territori natal per crear i produir un producte de qualitat. Els 5 anys des del inici de l’activitat els avalen com a producte de qualitat i bon servei als seus clients. Gràcies al bon fer han aconseguit tenir la cerveseria amb més producció del Pirineu i amb un posicionament notable com a producte del territori Km0.

CTretze Pirineus actualment compta amb una fàbrica pròpia, ubicada a la Pobla de Segur, a peu de la carretera C13, actualment amb una capacitat de producció de 1.000 hectolitres/any, on és crea i es controla tot el procés de l’elaboració i producció de la cervesa. 

Conscients que aquest món cerveser s’està començant a obrir camí a la comarca del Pallars, CTretze ofereix el seu producte amb la millor selecció d’ingredients: aigua, malta i llúpol. Les receptes estan inspirades en la seva terra on l’aigua pura és el seu principal ingredient diferenciador com a producte de màxima qualitat.

Varietats de plaers i gustos

Amb la seva cervesa CTretze vol oferir un ventall més ampli de possibilitats de degustació dels productes cervesers, més enllà del que s’ha tingut fins ara, ja sigui delectant al consumidor amb les seves varietats, oferint plaers i gustos inoblidables, o al restaurador que busca poder oferir un producte de qualitat per a poder servir juntament amb els seus àpats a tot aquell visitant que ve a gaudir del potencial que poden oferir les seves comarques.

Sabors del paisatge pirinenc

Pretenen, humilment, donar a conèixer les  seves comarques de muntanya, sovint oblidades, a través de la seva cervesa. Les receptes estan inspirades en la seva terra, el Pallars Jussà, comarca pirinenca que comprèn gran part de la plana de la conca del Riu Noguera Pallaresa, Flamisell i la plana de la Conca Dellà (un dels dos fragments en què quedà subdividit el territori històric del Pallars) on han recol·lectat una part dels llúpols utilitzats.

LES CERVESES DE CTRETZE

Solana

Descripció: 
És una cervesa rossa, estil “PALE ALE”. Presenta un ventall de sabors afruitats, color daurat amb tonalitats brillants. Una cervesa molt refrescant.
Característiques: 
– Graduació: 6,2º 
IBU: 25


Fura

Descripció: 
És una cervesa rossa, estil “LAGER”. La cervesa creada per gaudir del millor sabor d’una bona lager, amb tocs de malta i una amargor equilibrada, refrescant i subtil.
Característiques: 
– Graduació: 4,8º 
– IBU: 15

Falles

Descripció: 
És una cervesa rossa, estil “BLONDE ALE”. Cervesa de caràcter suau i equilibrada amb un aroma moderat dolç i maltós amb poca presència de llúpol. El seu sabor és lleuger amb tocs afruitats que deixa un bon sabor en boca.
Característiques: 
– Graduació: 4,8º 
– IBU: 25

D’altres packs que proposem

Entrades Relacionades