Botiga Regals

Harbour Gin, esperit del Delta

Harbour , la ginebra moderna i seductora

40º 48ºN Harbour Gin, explosió de sabor mediterrani

L’únic gin amb botànics frescos i marins

Ginebra original d’estil Distilled Gin i de tipologia originalment marina, elaborada 100% amb elements naturals de la terra i el mar. Harbour Gin és una Ginebra Premium de L’Ampolla (Terres de l’Ebre) que neix de la passió per la navegació, el mar i la cocteleria de Daniel Casas, el seu creador. 

Elements fusionats per elaborar un sabor únic, que transmet l’essència d’una vida vora l’aigua, que navega constantment mar endins però que sap que sempre ha de tornar al seu punt d’origen: 40º 48ºN a la Badia del Fangar , al Port , a l’Ampolla

El 2015 va treure al mercat la seva primera Ginebra. Des d’aleshores, la marca Harbour Gin s’ha anat estenent progressivament pel territori català i Andorra, i ara ha arribat el moment de fer el salt a l’exterior.

Va decidir presentar-se als premis més importants de la Xina de vins i espirituosos, els CWSA, on ha obtingut una medalla d’or. Aquest premi representa no només un reconeixement a la feina ben feta i a un producte únic i de qualitat, sinó també una carta de presentació excel·lent per a accedir a un mercat amb tant potencial i competitiu com el xinès.

http://www.harbourgin.com

40º 48ºN HARBOUR GIN

Harbour Gin (Un glop de mar- nota de tast) Més info si desplegueu la pestanya

De subtil coloració blau turquesa i reflexos verd maragda que ens recorda les tonalitats del mar d’estiu, al nas presenta unes elegants notes de ginebró fresc acompanyades de suaus tocs marins aportats pels botànics salvatges del Delta de l’Ebre que la componen. Records de llimona i farigola balsàmica, lavanda, prunes i olives acabades de collir. En boca proporciona frescor i profunditat, unes propietats organolèptiques úniques que ens permeten assaborir l’essència del mar a cada glop. Pell de llimona, pell de taronja, fonoll marí, rave de mar, sajolida “herba d’olives”, salicòrnia, quatre botànics més i aigua desmineralitzada de les fonts dels Ports de Tortosa-Beseit, parc natural.

D’altres packs que proposem

Entrades Relacionades

Leave a Comment