Bàsics Botiga Regals

Els olis del Molí d’Alcanó, OVE 100% arbequines

Els olis L’Or de Ponent, Praedium Kylatt

El Molí d’Alcanó

Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues

Alcanó és un municipi del Segrià proper a la comarca de les Garrigues. D’essència garriguenca, la localitat és rica en bancals d’olivera, marges de pedra seca i cabanes de volta, elements que fan que, moltes vegades, Alcanó s’inclogui dins de les Garrigues Altes. El Molí d’Alcanó, del Grup Fruits de Ponent, manté intacte l’esperit cooperativista, entès com la suma d’esforços dels socis i agricultors, per tal d’oferir els millors serveis i productes de qualitat. El Molí, que forma part de la Cooperativa d’Alcarràs (Grup Fruits de Ponent) des de l’any 2015, pertany a la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues. Això vol dir que tots els olis que produeix són tots verge extra de categoria superior.

L’Or de Ponent, l’oli d’oliva verge extra

Un producte de qualitat elaborat amb olives 100% arbequines al Molí d’Alcanó. Un oli procedent d’olives arbequines i elaborat a partir de procediments naturals i mecànics al mateix molí, on es controla tot el procés per garantir la màxima qualitat i el compliment dels requisits sanitaris. L’Or de Ponent és fruit d’una tradició mil·lenària portada a terme per tot un conjunt d’agricultors i agricultores de la nostra terra.

AMB PROPIETATS NATURALS

L’oli d’oliva verge extra és ric en propietats naturals molt beneficioses per al bon funcionament del nostre organisme. Amb la ingesta d’oli d’oliva ajudes a mantenir el colesterol a ratlla i a prevenir els infarts de miocardi. A més a més, consumeixes un producte de la terra, natural, sa i més que bo..

Característiques organolèptiques

L’oli d’oliva verge extra és ric en compostos polifenòlics, antioxidants naturals propis de l’oliva i responsables de la seva estabilitat davant l’oxidació, tret que el fa altament beneficiós per a la salut.

QUALITAT

L’oli té tonalitats verdoses a l’inici de campanya i, a mesura que l’oliva madura, adquireix un color més daurat. La baixa acidesa de L’Or de Ponent li confereix una qualitat excel·lent i el converteix en un producte ideal per gaudir-ne en la gastronomia.

Les seves propietats i qualitats naturals en fan un aliment indispensable dins la reconeguda i saludable dieta mediterrània.

TAST

Amb un sabor afruitat d’oliva fresca, dens, amb cos, i amb fragàncies que ens traslladen als camps d’oliveres.

L’Oli DOP Les Garrigues és ric en compostos polifenòlics, antioxidants naturals propis de l’oliva, responsables de la seva estabilitat davant l’oxidació, i d’efectes molt beneficiosos per a l’organisme.

http://www.ordeponent.cat

L’Or de Ponent, els olis del Molí d’Alcanó

OLI PRAEDIUM KYLATT

Kylatt, Special Selection
Un producte tractat ja des d’inici d’any, quan es busquen els millors arbres de la temporada, que es trien sobre la base dels diferents cultius (tradicional o intensiu) i també de característiques com l’altitud, la ubicació en el terme, etc.
KYLATT és un oli obtingut abans de l’inici de la campanya perquè tingui la màxima qualitat i es pugui situar en un apartat Premium o Gourmet. En el seu primer any de rodatge ja ha obtingut un dels màxims guardons, la medalla d’or Gourmet de l’Associació per a la Valoració dels Productes Agroalimentaris (AVPA) de París.
KYLATT és fruit de la unió de la millor selecció d’olives arbequines dels camps d’Alcanó, l’expertesa dels tècnics del Molí d’Alcanó i la passió per la gastronomia del xef Oriol Ivern (del restaurant barceloní Hisop, Barcelona, amb estrella Michelin).
Recentment guardonat amb la medalla Gourmet d’Or per l’AVPA de París.

Oli del Raig L’Or de Ponent

Oli d’oliva verge extra de producció limitada, elaborat al Molí d’Alcanó (Grup Fruits de Ponent) a partir d’olives arbequines primerenques.
Oli de qualitat màxima:
100% natural
Sense additius
Sense conservants
Sense colorants
 Format: Garrafa R-PET (fabricada amb material 100% reciclat) de 2 L.
Oli d’oliva verge extra l’Or de Ponent 2 L

Oli L’Or de Ponent

En diferents formats: R-Pet 2L / Pet normal 1L/ ampolla de vidre de 0,75L
Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues, elaborat al Molí d’Alcanó (Grup Fruits de Ponent) a partir d’olives arbequines dels camps del territori.
Oli de qualitat màxima:
100% natural
Sense additius
Sense conservants
Sense colorants

Oli L’Or de Ponent Dorica

En ampolla de vidre de 0,5L i 0,25L
Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues, elaborat al Molí d’Alcanó (Grup Fruits de Ponent) a partir d’olives arbequines dels camps del nostre territori.
Oli de qualitat màxima:
100% natural
Sense additius
Sense conservants
Sense colorants

D’altres packs que proposem

Entrades Relacionades

Leave a Comment