De temporada

Temps d’arròs

Temps d’arròs amb totes les seves varietats

Pack d’arròs

L’arròs et proporciona energia, és sa i nutritiu i apte per a tothom

L’arròs és ric en hidrats de carboni, el que aporta energia que es va alliberant progressivament i ens ajuda a mantenir-nos actius al llarg del dia, no només a nivell físic, sinó també cerebral. A més d’una font d’energia, un altre dels avantatges de l’arròs és que no té colesterol ni greixos saturats, només minerals com el fòsfor i el magnesi i vitamines B com la niacina o la riboflavina. L’arròs és un cereal lliure de gluten, lactosa i altres al·lèrgens. I per descomptat, un aliment purament vegetal, ingredient perfecte per a dietes vegetarians i veganes. En la cultura xinesa es creu, a més a més, que l’arròs té poders curatius ja que ajuda a obrir la gana, afavoreix el trànsit intestinal (és molt ric en fibra, especialment l’integral) i ajuda a controlar la pressió arterial perquè té poc sodi.

Pack tast d’arrossos

Arròs Bomba

El més utilitzat al Llevant espanyol
Originari del Delta de l’Ebre, l’arròs Bomba és un clar referent de la cuina mediterrània i el més utilitzat al Llevant espanyol. Indispensable a qualsevol cuina, no es passa i sempre queda solt. La seva gran capacitat d’absorció i la seva textura, converteixen aquest arròs en un dels més apreciats pels cuiners.
El temps de cocció és de 15 minuts per a arrossos caldosos i 18 per a arrossos secs.

Arròs Ecològic

Cultivat amb mètodes naturals
L’arròs Ecològic es cultiva amb mètodes naturals. Sense l’ús d’adobs ni de pesticides de síntesi, ajuda a mantenir l’equilibri del Delta de l’Ebre. El seu aspecte rodó tipus japònica i el seu sabor, fan d’aquest arròs l’ideal per a tot tipus de plats. Certificat amb el segell del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, és garantia de menjar sa i natural.
El temps de cocció és de 16 minuts per arrossos caldosos i 18 per a arrossos secs.

Arròs Integral

Ric en vitamina B
Cultivat, elaborat i envasat al Delta de l’Ebre. De gra rodó i més fosc que els refinats, el seu tret diferenciador és que conserva part del segó de la closca, per això és ric en substàncies nutritives com la vitamina B. A més, aporta fibra i minerals. El seu sabor és semblant al de la nou i la seva textura és masticable.
Requereix una cocció més lenta, aproximadament d’uns 40 minuts.

Arròs Sushi

Ideal per a l’elaboració de plats japonesos
L’arròs que els professionals de la cuina oriental fan servir per a l’elaboració de makis, nigiris o sashimis. Un ingredient indispensable en molts plats de la cuina japonesa i amb tota la qualitat dels arrossos Bayo.
El temps de cocció és de 16 minuts per a arrossos caldosos i 18 minuts per a arrossos secs.

Arròs Carnaroli

Cremós i consistent, ideal per cuinar risottos
Ideal per cuinar risottos, la varietat Carnaroli és la més famosa d’Itàlia i la més utilitzada pels cuiners a l’hora de preparar aquest famós plat. L’arròs no es passa i sempre queda homogeni, cremós i consistent. És el més apreciat i desitjat pels amants de la cuina italiana.
El temps de cocció és de 12-18 minuts.

Arròs Nerone

és una varietat coneguda a la Xina com “l’arròs prohibit” perquè a l’antiguitat era un cereal reservat als nobles. Té un aroma semblant a les nous, ric en fibra, antioxidants, pobre en sucres. També conegut com a òptim afrodisíac. No conté gluten.
Per preparar-lo cal posar en una cassola tres mides d’aigua per 1 d’arròs i coure a foc mig durant 40-50 minuts.

Voleu veure d’altres packs seleccionats?

Entrades Relacionades

Leave a Comment