Seleccions Gourmet

Olis d’oliva arbequina del territori

Olis d’oliva verge extra

Olis d’oliva varietat arbequina

lead

parlem dels olis d’oliva verge extra que tenim i de les propietats en general

Pack tast d’olis d’oliva verge extra

Oli Vergroc de la Cooperativa del Camp de Cervià

Oli d’oliva verge extra 100% varietat arbequina, D.O.P. Les Garrigues
Característiques
Oli d’una acidesa extremadament baixa. Oli fruitat amb aromes que recorden principalment el tomàquet i l’ametlla crua. Intensitat i aroma amb predomini del dolç, degut a la collita tardana de l’oliva, madurada i daurada en l’arbre. Suau i molt equilibrat. Gràcies a les seves notes i suaus matisos, es pot utilitzar tant en cuina com en cru.

Oli Baronia de Cabacés

Oli de la Cooperativa de Cabacés (DOP Siurana) de qualitat excel·lent perquè es treballa curosament tot el procés de producció.
Característiques/ Nota de tast
Perfil de fruitat mig-alt de tipus verd. En boca presenten un bon equilibri entre amarg, picant i dolç,  i una astringència baixa . Aromes secundàries de tipus verd herba, matisos de nous verdes, carxofa i ametlló. El conjunt resulta força equilibrat, amb aromes ben encaixades i intensitat adequades.
El nivell d’antioxidants és suficient per assegurar una vida útil a llarg termini. Amb els temps perdrà aromes secundàries

Oli l’Olier de la Cooperativa Els Torms

Oli de la Cooperativa dels Torms de categoria superior obtingut a partir d’ olives 100% arbequines de la comarca de les Garrigues
Característiques/ Nota de tast
L’Olier és un oli dens, afruitat, amb tocs d’ametlla verda, aroma d’oliva fresca i connotacions que recorden l’herba i les fulles.
L’Olier té una entrada en boca dolça contrastada amb notes amargues i picants, que apareixen equilibradament. Aquesta barreja d’aromes i gustos, propis del seu vincle amb la nostra terra, el fan únic i especial, sobretot quan l’oliva arbequina és més verd, ja que produeix un sabor més potent i una mica menys dolç.

Oli Vall Major de la Cooperativa de la Palma d’Ebre

Oli de la Cooperativa de La Palma d’Ebre (DOP Siurana), un oli exclusiu de producció pròpia amb oliveres centenàries.
Nota de tast
Visual: Verd groc amb destalls brillants.
En nas: El Fruitat d’oliva és verd amb notes madures, molt intens, ens recorda a l’herba recent tallada, i s’identifica tant al nas com a la boca. Presumeix d’una gran diversitat d’aromes vegetals secundaris,  com l’ametlló, la carxofera, la nou, el fonoll, i la tomaquera, entre d’altres. L’ametlla i el plàtan li aporten les notes madures que ho fan més rodo.
En boca: Els tocs d’amargor, astringència i picantor es complementen amb una dolçor molt agradable per al paladar.
En conjunt és un oli molt equilibrat i harmònic amb unes característiques, ben marcades i típiques del territori que la denominació d’origen protegida Siurana representa.

Voleu veure d’altres packs seleccionats?

Entrades Relacionades

Leave a Comment