Botiga De temporada Healthy & Wellness

Mels Bonet, respecte per la natura

Bonet Apicultors, abellaires des del bressol

Bonet Apicultors, apicultura respectuosa

Els germans Ramon i Jordi Bonet van aprendre l’ofici amb la passió i l’amor a l’apicultura que els ha transmès son pare. Ells han triat fer de les abelles i la mel el seu projecte de vida i de respecte a la natura

Treballen i conviviuen amb les abelles. Tenen cura d’elles i les ajuden a mantenir els seus nius sans i productius. Al llarg de l’any van traslladant els abellars segons les estacions i  seguim les diverses floracions del nostre territori. Això ens permet obtenir collites de diferents varietats de mel.

La visió que aquest és un ofici sostenible i imprescindible per la conservació del medi ambient ens aporta una motivació extra.

Aquesta és la seva elecció personal : cooperar amb la natura i contribuir en la seva conservació a la vegada que obtenen productes de màxima qualitat. Ubiquen els abellars a llocs d’alt interès ecològic, terrenys de vegetació silvestre allunyades dels plaguicides, insecticides i contaminants. Avui en dia aquests paratges resulten indispensables per a la subsistència de les abelles.

Tenim abellars a diferents comarques: Ribera d’Ebre, Baix Ebre, Terra Alta i també a les terres de ponent, al Segrià i a Les Garrigues.

Moltes d’aquestes zones de l’Ebre van ser qualificades per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera, pels seus ecosistemes mediterranis i pel model de conservació de la biodiversitat.

Totes les varietats de mel que comercialitzem, així com el pol·len, les bresques i el pròpolis, són de collita pròpia.

Productes naturals, directament del rusc que envasen preservant totes les propietats originals i els posen a la vostra disposició per a que els gaudiu.

https://www.melbonet.com

Mels i productes Bonet

Mel de Milflors / de Romaní / de Farigola / de Taronger i d’Avet

Mel amb fruits secs torrats i Mel amb nous

Una combinació deliciosa i que ens aportarà un munt d’energia. Els fruits secs que conté són ametlles i avellanes

Vinagre Rubrum i Vinagre Alba (250 ml)

Voleu veure d’altres packs seleccionats?

Entrades Relacionades

Leave a Comment