Maridatges

Vermuts

L’hora dels vermuts

Els nostres vermuts

L’aperitiu més gourmet combinant vermuts amb les nostres tapes

Combinem Vermut amb olives, escopinyes o fuet. Els packs més deliciosos per obrir la gana i omplir l’hora del vermut amb els nostres amics o familiars. No te’ls pots perdre!!

Vermut Gourmet

Vermut 1

En pots de 0,5 gr, 1 gr, 2 gr, 5 gr i 10 gr,
El seu ús estimula els sucs gàstrics pels seus principis actius, lleugerament amargs, que exerceixen una acció aperitiva, carminativa i digestiva. L’element que destaca és la crocina, un carotenoide que és la causa del seu color. També posseeix riboflavina, àcids grassos i flavonoides.
Té un sabor aromàtic, picant, lleugerament amarg, i una olor característica. El seu nom significa “groc”, perquè és el millor ingredient colorant, d’origen natural. Unes poques fibres són suficients per perfumar i enaltir amb el seu brillant color daurat guisats, brous i sopes. És indispensable a la paella i amic d’estofats i potatges. Es confeccionen amb ell salses lleugeres i amaniments per a amanides, encara que el seu sabor intens no combina bé amb totes les espècies. Agraeix la companyia d’all, pebre, clau, julivert, estragó i menta, però no de nou moscada, pebre vermell, sèsam, gingebre, farigola, alfàbrega i orenga.
Actua sobre el sistema nerviós, combat l’insomni i mitiga la tos
Es recomana utilitzar-lo sempre en bri, per evitar adulteracions. Per potenciar el seu aroma es col·loca una mica en un tros de paper d’alumini, es torra lleugerament amb un encenedor i amb l’ajuda dels dits es redueix a pols abans d’afegir-lo al menjar quan està bullint. Es reconeix la seva qualitat si es dissol de seguida un cop introduït en líquid.

Vermut 2

La xocolata amb aroma i gust a safrà

Escopinyes

Mel de les Garrigues amb el sabor de Safrà Júlia

Olives Farcides

Condiment preparat d’oli aromatitzat amb safrà Júlia

Fuet

Gutentor Simple Text

Packs “Fem el vermut” a la nostra botiga online

2 ampolles de Vermut + un fuet

Vermut + olives+ escopinyes.

Voleu veure d’altres packs seleccionats?