temps de carnaval i xató a vilanova i la geltrú

què fer aquest cap de setmana? carnaval de vilanova i temps de xató als restaurants

 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

és temps de carnaval, és temps de xató  a Vilanova i la Geltrú

“És temps de Carnaval, és temps de Xató!” és la campanya de l’Associació Menja’t Vilanova per difondre el valuós patrimoni del Xató de Vilanova. Des del 15 de febrer i fins el 10 de març, en motiu del Carnaval, els restaurants de Menja’t Vilanova ofereixen el clàssic Xató de Vilanova, però també adaptacions que actualitzen i enriqueixen la recepta original

és temps de carnaval, és temps de xató

a Vilanova i la Geltrú


“ÉS TEMPS DE CARNAVAL. ÉS TEMPS DE XATÓ”

Des del divendres 15 de febrer fins al diumenge 10 de març

La nostra amanida preferida de l’hivern, amb l’escarola ben arrissada, amb la possibilitat que cada comensal s’afegeixi més xató si és del seu gust, és un dels grans protagonistes de l’arrencada carnavalesca. Tenim totes les ganes del món de començar el nostre gran Carnaval i la nit del Ball de Mantons sempre ha de venir precedida d’un bon sopar amb la colla i les amistats.


A les cuines dels establiments de Menja’t Vilanova, fa temps que tenim el Xató de Vilanova entre els nostres estandards. A més, durant aquests dies de Carnaval, volem que aquest plat sigui l’estrella de la festa i per això desenvolupem la campanya “És temps de Carnaval, és temps de Xató!”.


A través d’elaboracions clàssiques i també d’adaptacions de la recepta, pretenem que la nostra clientela vilanovina pugui gaudir d’un gran xató per celebrar la nostra gran festa. A més, en una celebració tan vilanovina i tan íntima com el Ball de Mantons, el xató lliga perfectament amb la nostra idiosincràcia: productes estimats, de temporada, de proximitat i de qualitat.


A més, som conscients que aquests dies milers de persones vindran a Vilanova per gaudir de la festa i entenem que proposar un bon xató pot ser clau per endur-se una bona impressió de Vilanova.

Així és com, a més del sopar del Ball de mantons, també esperem que el dinar del diumenge, després de les Competències musicals, moltes persones vinguin a

tastar el nostre Xató.


Estem convençuts que tant la gent de Vilanova com els visitants que aquests dies arribin a la ciutat tindran en el nostre Xató un motiu de satisfacció gastronòmica i de felicitat de viure el Carnaval.AQUESTS SON ELS RESTAURANTS ON TROBAREU EL XATÓ DE VILANOVA:

http://www.menjatvilanova.com/es-temps-de-carnaval-es-

temps-de-xato/D’aquesta manera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, els nostres establiments s’afegeixen a la festa més participativa i una de les més estimades a Vilanova: el Carnaval.


Menja’t Vilanova vol posar tot el coneixement i prestigi dels nostres establiments per acompanyar el Carnaval i, concretament, uns moments tant importants dins d’aquestes festes, com són els àpats. En aquest sentit, la Xatonada és l’exemple perfecte d’un menjar amb ingredients de temporada i plenament vilanoví. A més, el Xató de Vilanova s’entén com una festa en si mateixa, de manera que és fonamental en les trobades amb amics i amigues d’aquestes èpoques.


És imprescindible, per tant, que aquests dies de Carnaval us acosteu als nostres restaurants per tastar el xató en les seves diverses elaboracions i formats. Parlar de Xató és parlar de Vilanova i especialment per Carnaval. No us ho podeu perdre. Ja ho sabeu: “És temps de Xató, és temps de Carnaval!”
 

temps d’hivern / carnaval + xató de Vilanova

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..