GOURMETCATALUNYA

restaurants amb estrelles michelin a catalunya

gourmetcatalunya us ofereix la llista de restaurants amb ( una, dues o tres ) estrella michelin del nostre país

 

Restaurants de Catalunya reconeguts

amb estrella Michelin

La crisi, l’edat i la salut han causat algunes baixes notables en la nòmina dels i les nostres grans xefs. I malgrat tot la guia roja dels pneumàtics reflecteix any rere any, l’increment constant i divers de la qualitat de la cuina de casa nostra. Una cinquentena llarga d’establiments catalans llueixen el preuat estel a les seves portes, dos d’ells per triplicat i set amb el reconeixement del doble astre.

Teniu la llista desglosada per territoris per facilitar-vos la vostra tria amb els enllaços al final de cadascuna de les 4 columnes de baix : BARCELONA CAPITAL, COMARQUES DE BCN, GIRONA I COMARQUES I TERRES DE LLEIDA I TARRAGONA-EBRE.

LLISTA BCN CAPITAL ESTRELLES MICHELIN      

LLISTA GIRONA ESTRELLES MICHELIN       

LLISTA BCN COMARQUES ESTRELLES MICHELIN       

LLISTA LLEIDA /TARRAGONA ESTRELLES MICHELIN

NOVETATS ESTRELLES MICHELIN EDICIÓ 2014


Edició 2016 : Nova Estrella Michelin

per la nissaga dels germans Adrià & cia

i nous reconeixements a l’alt nivell de la cuina catalana

Nova edició 25 de novembre  2015>>> El Parador Hostal dos Reis Catòlics, a Santiago de Compostel·la, ha estat l'escenari en el qual e s’han donat a conèixer les noves estrelles Michelin per la Guia 2016. Quatre nous estels pels restaurants catalans : dos a Barcelona, Hoja Santa ( xefs Albert Adrià i Paco Méndez ) i Disfrutar ( xefs Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruc )  Tres Macarrons ( xef Miquel Aldana ) a El Masnou i el Restaurant Emporium ( xefs Salvador, Màrius i Joan Jordà ) a l’Alt Empordà.

  NOVES ESTRELLES 2016 : ressenyes restaurants i dades de contacte

LLISTA NOVES ESTRELLES’13
CATALUNYA_ESTRELLES_MICHELIN_2013.html
RESTAURANTS BEST’11
RESTAURANTMAGAZINE_2011.html
RESTAURANTS BEST’12
RESTAURANTMAGAZINE_2012.html

Barcelona Capital

Estrelles

En els darrers anys Barcelona va recuperant la seva capitalitat nacional en tots els àmbits. Arquitectura, disseny, comerç, recerca científica, atenció mèdica, èxits esportius situen la ciutat entre les primeres del món. En paral·lel, l’oferta gastronòmica s’ha situat també entre les més reconegudes per crítics i gurmets.

26 establiments que sumen un total de 30 estels a la vostra disposició.


BCN  ESTRELLES MICHELIN


 

Bcn Comarques

Estrelles

Les anomenades comarques de Barcelona reflecteixen el país que som també a taula: un aiguabarreig assenyat de mar, terra, i muntanya. De la cuina de la costa del Maresme entronitzada a les pàgines de l’alta gastronomia pel Sant Pau als fogons del Berguedà amb les seves arrels fortament influïdes pels paisatges pirinencs. En definitiva, el secret de l’èxit de la cuina catalana: creativitat d’autor(a) partint de la tradició ben païda.

11 establiments que sumen un total de 14 estels a la vostra disposició.


BCN COMARQUES ESTRELLES MICHELIN 

Girona

Estrelles

Sens dubte les comarques gironines han estat capdavanteres en la recuperació de l’alt nivell qualitatiu de la cuina catalana. En el triangle que conformen el Montseny, els Pirineus i el mar de la Costa Brava és on amb més força i de fa més temps la cuina del país i de la terra ha evolucionat cap a noves vies de creativitat.

13 establiments que sumen un total de 17 estels a la vostra disposició.GIRONA ESTRELLES MICHELIN  

Lleida / Tarragona

Estrelles

Si a la tria dels inspectors de la Guia Michelin hi podem fer alguna crítica aquesta és sens dubte la de les absències inexplicables o els retards injustificats. Durant anys era públic i notori que el Celler de Can Roca mereixia la tercera estrella mentre la reconeguda publicació dels estels es negava a concedir-la.

El mateix podem dir del què està passant ara amb el repartiment d’estels a les comarques de ponent i de la costa tarragonina.

6 establiments que sumen un total de 6 estels a la vostra disposició.


LLEIDA /TARRAGONA ESTRELLES MICHELIN

 

PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
RESTAURANTS BEST’13
RESTAURANTMAGAZINE_2013.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

Barcelona ja és capital : La Guia Michelin 2017

dóna el 3r estel al Restaurant Lasarte

dels xefs Berasategui-Casagrande


23 novembre 2016, Mas Marroch, Girona >>> Ha saltat la sorpresa, i contradient el que la mateixa guia havia expressat als mitjans de comunicació fa només unes setmanes, el nou 3 estrelles si que és d’una capital : el Lasarte de Barcelona.


No han estat ni l’Àbac ( aspirant de fa anys ) ni el Moments, ni l’Enoteca, sinó la cuina de Martín Berasategui i el xef italià Paolo Casagrande els qui han vist reconeguda la seva tasca. amb el tercer “macaron” Michelin.


Llista resumida i actualitzada noves estrelles Michelin 2017

11+1 inspectors >> travesses i novetats estrelles Michelin 2017 

ANAR A  PLANA ESTRELLES MICHELIN per comarques