terres de lleida / restaurants i hotels de les garrigues

millors restaurants de les borges blanques, arbeca, la floresta, juneda, cervià, granyena de les garrigues

 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html


Restaurant Ca la Margarida, L’Albi, Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de la terra amb una especial atenció als plats tradicionals de la comarca, els seus olis i la seva cultura gastronòmica... Llegir-ne més.Restaurant Hostal Benet, les Borges Blanques, Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de la terra amb tocs d’autor al bell mig de la capital de la comarca. Un jove gran xef darrera aquests històrics fogons.. Llegir-ne més.Restaurant la Masia de les Garrigues, Les Borges Blanques, Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de mercat, des de la més tradicional de la terra, als tocs innovadors, les pizzes o els banquets... Llegir-ne més.Restaurant la Placeta, Arbeca, Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de la terra amb una especial atenció als plats tradicionals de la comarca, els seus olis i la seva cultura gastronòmica... Llegir-ne més.Restaurant El Castell, La Floresta, Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de la terra amb una especial atenció als plats tradicionals de la comarca, els seus olis i la seva cultura gastronòmica... Llegir-ne més.Restaurant Els Fogons de la Carme, Cervià de Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de la terra de la mà d’una gran cuinera vocacional, amb una especial dedicació als olis, vins i gastronomia de la comarca... Llegir-ne més.Restaurant la Garbinada, Granyena de Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de la terra amb una especial atenció als plats tradicionals de la comarca, els seus olis i la seva cultura gastronòmica... Llegir-ne més.Restaurant El Drac, Els Omellons Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de la terra amb una especial atenció als plats tradicionals de la comarca, els seus olis i la seva cultura gastronòmica... Llegir-ne més.Restaurant El sindicat, Tarrés, Les Garrigues / Millors restaurants de Lleida Cuina de la terra amb una especial atenció als plats tradicionals de la comarca, els seus olis i la seva cultura gastronòmica... Llegir-ne més.

 

Jornades Gastronòmiques de les Garrigues

Les Garrigues, potser una de les comarques més despoblades i oblidades del nostre país, guarden un dels tresors gastronòmics més preuats i valorats pels cuiners i experts internacionals : l’oli d’oliva verge extra arbequí. Bressol i pàtria d’aquesta varietat d’olivera, l’oli d’arbequines ha estat i és considerat com el millor al paladar i a la cuina.

Feu una escapada a les Garrigues, esmorzeu a les seves festes populars de l’oli nou, entauleu-vos per xalar amb

els seus plats i ompliu el cos, l’ànima i el rebost amb una experiència sensorial que és de debò, un luxe.

temps de collita / la cuina dels millors olis d’oliva

Restaurants destacats a Les Garrigues

Mostra Gastronòmica de les Garrigues

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

9 dels millors restaurants de la comarca participen en aquestes jornades culinàries que ens porten les millors exquisides gastronòmiques de la terra a taula. Menús pensats i treballats a partir de l’alta professionalitat de les cuineres i els cuiners per fer brillar els excel·lents productes que el territori ens ofereix.

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants i Fondes

a Catalunya

millors cuines del País

Restaurants i Fondes

a Les Garrigues

millors cuines de Lleida

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

tast & relax al teu país

La Cuina de l’Oli al Montsià

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

Santa Bàrbara és reconeguda pels fruits de la seua terra: oliveres

i cítrics la posen de relleu en el mapa gastronòmic català. I ara, temps de collita, restaurants de la vila ens preparen els seus saborosos menús degustació per xalar a taula.

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

Camins d’or líquid al Segrià Sec

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

Del 9 de novembre al 16 de desembre de 2018, el Segrià.

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens permeten descobrir el paisatge, els pobles i la gent que fan possible que gaudirm d’alguns dels millors olis d’oliva verge extra del món. Cada cap de setmana activitats de festa, tast i descoberta a una vila del camí.