turisme a cornudella i siurana- restaurants, hotels, cases rurals..

què fer i visitar a cornudella de montsant : cellers, siurana, excursions, caminades, escalada, tast de vins ..

 
 

enoturisme, gastronomia i territori al Priorat

 

Cornudella del Montsant, enoturisme i natura salvatge

Cornudella, als peus de la mola imponent del Montsant ens presenta l’equilibri delicat entre l’acció humana

en el treball de la terra i la preservació del medi en el seu estat més pur. Petites clapes de vinya endreçada

en bancals de pedra seca o en costers que segueixen el pendent, esquitxades per ametllers, alguna figuera,

algun hort...

A Cornudella podeu triar entre les excusions de muntanya i l’escalada, al kaiac pel pantà de Siurana,

el senderisme entre vinyers o els tast de vins en algun dels seus petits celler o gaudir de la seva gastronomia

en algun dels seus restaurants...

Restaurants a

Cornudella del Montsant


Fonda El Recó Cornudella de Montsant >> cuina tradicional catalana i de mercat; fonda clàssica, senzilla i funcional, bon servei i preu, la cuina de fonda imprescindible... Llegir-ne més.Restaurant La Serra Cornudella >> Al bell mig del parc natural del Montsant, cuina de la terra i excel·lent carta/servei de vins de la Vila. Llegir-ne més.Restaurant els Tallers Siurana ( Cornudella ) >> En el bonic poble de Siurana hi podeu degustar una cuina tradicional de la comarca amb l’afegit que les carns provenen del seu propi ramat... Llegir-ne més.Restaurant 4 Molins Cornudella de Montsant >> Restaurant del Celler Ronadelles ( Vins Cap de Ruc ); modern, funcional però amb la cuina ben arrelada al territori Llegir-ne més.Restaurant Siurana  - Siurana >> Fonda tradicional catalana amb l’especialitat de les Carns de xai a la brasa que per alguna cosa, a més a més, són ramaders de corder ...Amants de les carns ben criades? Aquest és el vostre lloc

Llegir-ne més. 

Cellers Visitables

a Cornudella del Montsant


Celler Ronadelles Visites, tast de vins, excursions guiades a vinyes i restaurant al mateix celler, el 4 Molins, cuina de la terra i excel·lent servei de vins. Llegir-ne més.Celler Baronia del Montsant Visites, tast de vins, excursions a vinyes en 4x4. Un altre dels petits grans cellers de la comarca amb uns vins reconeguts i premiats Llegir-ne més.Celler Noguerals visites, tast de vins. Microceller familiar que té un peu a cada D.O de la comarca. Petit, familiar i en un entorn preciós... Llegir-ne més.Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant Visites, tast de vins, excursions guiades a vinyes. Una de les catedrals modernistes del Vi de l’arquitecte Cèsar Marinell. Llegir-ne més.Recursos Turístics al Priorat

Guiatges, senderisme, kayac...


Montsant Natura Disposen d’ un refugi al centre del poble, una antiga casa pairal reformada, amb un bar i una gran terrassa als baixos o un allotjament rural als afores de la població... Llegir-ne més.Siurana Tours Coneixem i estimem perfectament el nostre entorn i és per això que oferim les millors experiències turístiques de la zona. Oferim productes del territori des del territori. 

Llegir-ne més.Kayac Siurana A Canoa Kayak t’oferim tot el material necessari per dur a terme l’activitat i a més a més, t’oferim altres propostes com excursions amb BTT, tir amb arc, iniciació al piragüisme, trekking, barranquisme ... Llegir-ne més.Priorat en Família T’oferim diverses opcions d’ estances i activitats programades pel Priorat, per que puguis gaudir descobrint la comarca aprofitant al màxim el teu temps en un viatge organitzat.

Llegir-ne més.'Rogles'Aventura, Rogles en el dialecte de les Terres de l'Ebre, significa raconet o petit espai. I això és el que som, un petit 'racó' del riu Ebre en unes terres insòlites, envoltades de natura salvatge i (encara) molt poc turístiques. Llegir-ne més.Guia de Turisme de Cornudella de Montsant i Siurana El Priorat>> restaurants, cellers visitables, allotjaments rurals, empreses de senderisme, fotografia de natura, kayac, escalada, tast de vins als cellers..... Llegir-ne més.

 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/