llista de restaurants amb estrella michelin

millors restaurants de barcelona i catalunya, cuina catalana, cuina d’autor

 
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html

Un país ple d’estels ( i no només Michelin )

Un país, Catalunya i una cuina, la catalana, inexistents per alguns ignorants, que han tornat a assolir el reconeixement d’alt nivell de la mà de la Guia Michelin i la crítica internacional. Si a l’Edat Mitjana, Catalunya va marcar la pauta de com havia de ser l’alta gastronomia, a les acaballes del segle XX, una generació de joves cuiners i cuineres va saber innovar a partir de la reivindicació de les arrels i no de la simple còpia de

les cuines foranes. Una evolució que segueix creixent a partir de la terra, el paisatge i la tradició, incororant-t’hi amb intel·ligència les tendències innovadores i la fusió ben entesa.

Restaurants Michelin

- per gaudir el Nadal i les festes a taula -


Restaurant Ca l’Enric

La Vall de Bianya, la Garrotxa- Girona

El Restaurant dels germans Juncà, 4a generació de l’establiment és una sòlida referència de la cuina de la terra feta alta gastronomia. Reconeguts amb 1 estrella Michelin, 2 sols repsol i l’estima de crítics i la clientela gurmet del país.

Restaurant Ca l’EnricRestaurant Les Cols

2 estrelles Michelin a Olot,  la Garrotxa, Girona

El Restaurant de Fina Puigdevall és una referència més que consolidada entre els grans restaurants gastronòmics a nivell internacional. Amb una cuina que neix arrelada a la cuina catalana de la Garrotxa, la xef en despulla l’essència per oferir la puresa de sabors, olors i textures que catapulten els productes de la terra a l’alta gastronomia.

Restaurant Les ColsHotel i Restaurant Ca l’Arpa Banyoles, el Pla de l’Estany >> Al bell mig de la Vila un petit gran hotel amb encant i una cuina de les terres gironines amb una estrella  Michelin... Llegir-ne més.Hotel-Restaurant

Emporium

Estrella Michelin a l’Alt Empordà. Tres generacions de la família Jordà han consolidat la cuina d’aquest Hotel gastronòmic entre les més reconegudes de la regió empordanesa i del país.

Hotel Restaurant EmporiumRestaurant Bo·Tic

Estrella Michelin al Baix Empordà. L’Albert Sastregener i la Cristina Torrent, han fet d’aquest restaurant una realitat consolidada en el firmament dels restaurants distingits amb estels per la Guia gastronòmica.

Restaurant Bo·TicHotel i Restaurant Fonda Xesc Estrella Michelin a Gombrèn, el Ripollès >> Una gran cuina del territori que fa de la senzillesa un luxe gastronòmic. Val la pena aprofitar els packs d’escapades gourmet que ens proposen.. Fonda Xesc.Hotel i Restaurant Els Casals Estrella Michelin a Sagàs, el Berguedà >> De família ramadera i pagesa, els Rovira han fer de la cuina del terrer una delicadesa gastronòmica digne dels més alts reconeixements... Els Casals de Sagàs.Restaurant Fonda Sala, el Lluçanès-Osona / Millors restaurants de Barcelona - Catalunya central Cuina catalana en la seva més alta expressió gastronòmica: arrelada en la tradició, exquisidament innovadora i amb el paisatge, els fruits de la terra i les estacions de l’any com a fil conductor de la seva proposta gastronòmica... Fonda Sala d’Olost.Hotel Ohla-Restaurant

Xerta BCN

Estrella Michelin a Barcelona. La millor espressió de la cuina del Delta de l’Ebre a la capital del país de la mà dels germans Fran i Quim López Gilabert. I reconeguda amb estrella Michelin ..

Restaurant Xerta BarcelonaHotel-Restaurant

Villa Retiro

Estrella Michelin al Baix Ebre. 4 generacions d’hostalers van decidir l’any 2001 donar nova vida al Torreó de l’Indià, a Xerta. Avui és un Hotel de 5 estrelles amb una cuina distingida amb una estrella Michelin..

Hotel Restaurant Villa RetiroRestaurant Nandu Jubany Estrella Michelin a Calldetenes, Osona >> Una gran cuina del territori amb unes instal·lacions ideals per als amants del relax i les activitats de muntanya... Llegir-ne més.
 

estrella michelin & luxe gastronòmic

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

cuina & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Alta cuina als restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

Els guardonats per les guíes internacionals

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

©Restaurant Ca l’Enric