mas beturià - olis d’arbequina de la terra alta

guia dels millors olis verge extra: mas beturià - batea- 100% arbequina de la terra alta

 
Mas Beturià - Oli d’oliva  arbequina

100% Arbequina


Nota de Tast

Fruitat alt, equilibrat, intens i complexe on predominen els matisos verds com poma verda, nou verda, carxofa, fruitat herba.

Mas Beturià

100% oli d’oliva verge extra de La Terra Alta


L’oli Mas Beturià és un oli de collita pròpia i 100% arbequí en el que s’ha cuidat al màxim tot el procés, des de la producció del fruit fins a l’elaboració i l’envasat.

És un oli fet sols per procediments mecànics (sense utilitzar additius) i en fred, i sobretot fet amb màxima rapidesa entre la recol·lecció i l’elaboració, amb molta cura per a poder donar totes les qualitats del fruit sense defectes. El resultat de tot plegat és un oli de gran qualitat, que sumat a la il·lusió i les ganes de fer les coses bé el resultat és excel·lent.

Us pot agradar més o menys però podeu tenir la certesa que es tracta d’un producte de gran qualitat, equilibrat i complex.


L’oli d’oliva d’alta qualitat varietat arbequina Mas Beturia es presenta en diversos formats envasats en plàstic (PET) em fpr,ats de 5l, 2l i vidre en 500ml i 250ml, oferint així una varietat en lús adequat a les necessitats del client i que degut als materials de l’envàs garanteix la no oxidació de l’oli d’oliva.Mas Beturià

Arrelats a la Terra Alta


La finca familiar Mas de Beturià amb una extensió de 61,82 ha ( 58,39 a Catalunya i  3,43 a l’Aragó) i a una altitud de 360 metres per sobre el nivell del mar, produeix raïm ( cabernet sauvignon i garnatxa negra), olives arbequines (IRTA i-18) i oli verge extra de collita pròpia.


L’entorn i el clima on està situada la finca Mas Beturià afavoreix un sabor òptim en l’oli de producció limitada que compta amb un procés d’elaboració, en el què es cuiden els més mínims detalls, i que garanteix uns estàndards de qualitat òptims.


L’Oli d’oliva arbequina

Característiques nutricionals i dietètiques

El seu alt contingut en polifenols, beneficiosos per a la salut pels seus efectes antioxidants en el cos humà.

La baixa acidesa d´aquest oli que demostra la cura de la recollida de l´oliva, a mà, directament de l´arbre i la molturació de les olives en un termini de 48 hores des del moment de la recollida, el premsat, és a dir l´elaboració en fred, perquè l´oliva mantingui totes les seves propietats naturals, tant les biològiques com les organolèptiques, ja que un oli verge extra, com més baixa acidesa més qualitat.


L'acidesa (expressada com Àcid Oleic) és la magnitud fonamental per a la mesura de la qualitat de l'Oli d'Oliva. És el primer indicador de puresa i frescor. La qualitat de l'Oli d'Oliva està directament relacionada amb el nivell d'àcids grassos de l'oli. L'acidesa expressada en % d'àcid oleic és utilitzada per a distingir l'oli d'oliva extra verge d'altres olis d'oliva, un baix valor d'acidesa defineix un procés d'extracció de l'oli efectuat immediatament després la recol·lecció de l'oliva i amb mètodes naturals i poc agressius.


Mas Beturià

CONTACTE

34 649 05 48 24

Gaudí, 4

43786, Batea, la Terra Alta - Tarragona

Disponibles de 09:00 a 19:00 h.
masbeturia@gmail.com
www.masbeturia.com

www.facebook.com/MasBeturia/ 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

Mostra Gastronòmica de les Garrigues

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

9 dels millors restaurants de la comarca participen en aquestes jornades culinàries que ens porten les millors exquisides gastronòmiques de la terra a taula. Menús pensats i treballats a partir de l’alta professionalitat de les cuineres i els cuiners per fer brillar els excel·lents productes que el territori ens ofereix.

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

La festa de l’oli nou arriba als trulls de Catalunya

Mas Beturià, oli verge extra arbequina de la Terra Alta

La marca Mas Beturià neix al 2010 com una empresa jove i emprenedora dedicada a la producció d’oli d’oliva verge extra varietat arbequina. Com a empresa familiar, i tenint en compte la seva joventut, compta amb l’experiència de diferents generacions dedicada al treball de la terra per extreure’n els millors productes.

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants i Fondes

a Catalunya

millors cuines del País

Restaurants i Fondes

a Les Garrigues

millors cuines de Lleida

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

tast & relax al teu país

temps de collita / arriben els millors olis d’oliva :)

La Cuina de l’Oli al Montsià

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

Santa Bàrbara és reconeguda pels fruits de la seua terra: oliveres

i cítrics la posen de relleu en el mapa gastronòmic català. I ara, temps de collita, restaurants de la vila ens preparen els seus saborosos menús degustació per xalar a taula.

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

Camins d’or líquid al Segrià Sec

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

Del 9 de novembre al 16 de desembre de 2018, el Segrià.

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens permeten descobrir el paisatge, els pobles i la gent que fan possible que gaudirm d’alguns dels millors olis d’oliva verge extra del món. Cada cap de setmana activitats de festa, tast i descoberta a una vila del camí.