mercat slow food, de la terra de sitges

parades de productes de temporada, de proximitat, elaborats de forma artesanal i sostenible...

 

Mercat de la Terra

a Sitges


El dissabte 4 d'abril a partir de les 10 h torna el Mercat de la Terra Slow Food als jardins de la Societat Recreativa El Retiro (Sitges), amb entrada lliure i gratuïta. Els productors socis de Slow Food exposaran i vendran directament fruita, verdura, gall del Penedès, ous, pa, farina, embotits, vins, cervesa artesanal, formatge, xocolata i mel a totes les persones que vulguin visitar el Mercat.

Amb aquesta nova edició El Mercat de la Terra de Sitges comptarà amb la presència dels productors de Gallecs (Vallés Oriental) i els seus productes com convidats especials. Gallecs és un magnífic espai agrícola protegit on els productors de fa molt de temps que realitzen un gran treball rescatant varietats de verdures, hortalisses i llegums en risc d'extinciói de forma sostenible. En aquesta edició del Mercat de la Terra Slow Food portaran verdures, llegums i farines de varietats antigues com espelta. Els productors estaran presents al Mercat i oferiran els seus productes per a la venda directa al consumidor, però també per compartir els seus projectes i conversar amb les persones que s'interessin en els seus productes. 


Mercat de la Terra

a Sitges


Bo, Net i Just : el Mercat de la Terra de novembre de Slow Food de Sitges serà aquest dissabte 5 de novembre de 10 a 14:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament de Sitges.El Mercat de la Terra de Sitges, és el primer Mercat de la Terra Certificat per Slow Food Internacional.

Des de l’any 2014, ha esdevingut un espai de trobada social entre productors, elaboradors i consumidors, on  petits productors i elaboradors locals, i de proximitat, donen a conèixer els productes de temporada  amb la garantia d’haver-los produït de forma local, artesanal, tradicional i sostenible.


slowfoodgarrafpenedes.com/arriba-el-mercat-de-la-terra-de-novembre/


Mercats de la Terra

Els Mercats de la Terra tenen com a objectiu crear una xarxa de venda de proximitat d’aliments de qualitat oferts i produïts per pagesos, ramaders, pescadors i transformadors, seguint un protocol de producció que respon als conceptes de BO, NET I JUST, amb productes que siguin locals, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals en el respecte del medi ambient i del treball, i que finalment tinguin un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix.
 

Mercat de la Terra

a Sitges


El Mercat de la Terra Slow Food de Sitges se celebrarà de forma contínua els primers dissabtes de mes, als jardins del Retiro.


Podeu consultar tota la programació al web.

slowfoodgarrafpenedes.com

 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

productes de temporada, del camp al cistell

Mercats de cap de setmana, de pagès, de km0...

En aquesta plana teniu tota la informació sobre els mercats de Catalunya: els mercats tradicionals de cap de setmana ( Vic, Granollers, Puigcerdà, Vilafranca, Cardona, Sant quintí de Mediona, Sant Antoni de Vilamajor, Castellterçol) i d’altres mercats de pagès, de km0 (els mercats ecològics del vallès , el mercat de la terra de Sitges, de Balaguer, el mercat agroecològic de Valls, d’Ulldecona, mercat ecològic de Sallent...