mercats ecològics del vallès oriental i occidental

mercat ecològic a barberà, cerdanyola, rubí, sant quirze, sant cugat i granollers...

 
 

2on i 4t dissabte de mes

Mercat de pagès a Sant Cugat

Un espai de trobada quinzenal, el dissabte de 9h a 14h a la plaça Pep Ventura, per tal de facilitar l'accés de tots els ciutadans a un producte de màxima qualitat a un preu just. Hi trobareu verdura i fruita ecològica, pa d'espelta, blat i kamut, embotits i formatges ecològics i/o artesanals, mel, vi ecològic i/o artesanal, fruits secs, oli d'oliva, productes naturals com els bolets...


Per contribuir a la reducció dels envasos i les bosses de plàstic, l‘Ateneu ofereix la bossa de pagès, una bossa de roba que podreu utilitzar sempre que aneu a comprar. Acosteu-vos a l‘Ateneu o visiteu el Mercat de Pagès i adquiriu-la per només 2€.


L'Ateneu Santcugatenc, en col·laboració amb les tres cooperatives ecològiques de Sant Cugat, us ofereix, cada segon i últim dissabte de mes, un mercat de productes procedents de l'agricultura ecològica i de la tradició artesanal venuts directament pels seus productors.

De 9 del matí a 2 del migdia a la plaça de Pep Ventura.

A banda de poder comprar diversos productes, no us perdeu les activitats que l‘Ateneu ofereix en cada mercat: tallers, tastets, xerrades, cursos i moltes més!

  1. +info?  Mercat de pagès
    Ateneu Santcugatenc
    Plaça de Pep Ventura
    08172 - Sant Cugat del Vallès
    Telèfon: 936 745 195

 

Itinerants

MERCAT ECOLÒGIC DEL VALLÈS

OCCIDENTAL


El Mercat Ecològic del Vallès promociona les varietats i els productes d'alimentació de temporada i del territori i dóna a conèixer l'agricultura i la producció ecològica com a model sostenible per a la preservació del medi ambient i de qualitat per al consumidor. 


Hi trobareu productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, respectuosos amb l'entorn i el medi ambient i que milloren la qualitat de vida. Els productors i elaboradors ofereixen tots els dissabtes mel, vins i olis, herbes, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats per completar el cistell d'anar a comprar. Al mercat també hi trobareu activitats com degustacions de productes ecològics, exposicions, tallers infantils,...


El Mercat Ecològic del Vallès el trobareu a Barberà cada tercer dissabte de mes, de 9 del matí a 9 del vespre, al costat del Mercat Municipal 11 de Setembre (carrer Verge de l'Assumpció).


+ INFO?  mercatecologicdelvalles.cat


CALENDARI MERCATS ECOLÒGICS  


1ER DISSABTE DE MES

Sant Quirze del Vallès

2ON DISSABTE DE MES

Cerdanyola del Vallès

3ER DISSABTE DE MES

Barberà del Vallès

4T DISSABTE DE MES

Rubí

 

Itinerants

MERCAT AGRARIS DEL VALLÈS

ORIENTAL


Acostem el camp i altres mercats a granollersLa fira Acostem el Camp és una iniciativa de l’Associació de Productors Artesans per la Qualitat del Vallès Oriental (APAQVO) en col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers. El segon dissabte de cada mes, a la Porxada hi trobareu parades de productes frescos com verdura, planter d’hort i de plantes aromàtiques, fruits secs i una àmplia gamma de vins i caves, mel, formatges i embotits. També hi ha productes de proximitat o amb denominació d’origen com la mongeta del ganxet del Vallès-Maresme, i ecològics com el pa i pastisseria amb farines de kamut i espelta.

Tots els productes que s’ofereixen s’elaboren artesanalment i tenen garantia de traçabilitat.


Artesans d'alimentació a Granollers

Col·lectiu Artesà de Productes Naturals

Les parades se situen el primer i tercer dissabte de cada mes a la plaça de les Olles. Hi podem trobar formatges, cosmètica natural, pa, embotits, mel, melmelades...

Més informació: Tel. 93 860 06 54

Col·lectiu d'Artesans d'Elaboració Pròpia

Les parades se situen el quart dissabte de cada mes a la plaça de la Corona

 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

productes de temporada, del camp al cistell

Mercats de cap de setmana, de pagès, de km0...


En aquesta plana teniu tota la informació sobre els mercats de Catalunya: els mercats tradicionals de cap de setmana ( Vic, Granollers, Puigcerdà, Vilafranca, Cardona, Sant quintí de Mediona, Sant Antoni de Vilamajor, Castellterçol) i d’altres mercats de pagès, de km0 (els mercats ecològics del vallès , el mercat de la terra de Sitges, de Balaguer, el mercat agroecològic de Valls, d’Ulldecona, mercat ecològic de Sallent...