GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ RESTAURANTS ☆  FONDES I HOSTALS GOURMET ☆ ESCAPADES ☆ XARCUTERIES I CARNISSERIES GOURMET ☆ FORNS I PASTISSERIES GOURMET ☆ BOMBONS, PASTISSOS I GELATS ☆ CURSETS, MARIDATGES , VINS I CAVES GOURMET ☆ ☆ JOSEP DALMAU I RIERA, EDITOR ☆

GOURMETCATALUNYA

mercats de pagès, terres de l’ebre i lleida

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ RESTAURANTS ☆  FONDES I HOSTALS GOURMET ☆ ESCAPADES ☆ XARCUTERIES I CARNISSERIES GOURMET ☆ FORNS I PASTISSERIES GOURMET ☆ BOMBONS, PASTISSOS I GELATS ☆ CURSETS, MARIDATGES , VINS I CAVES GOURMET ☆ MERCATS DE PAGÈS I KM 0 , TERRES DE L’EBRE I TERRES DE LLEIDA ☆ MERCATS DE PAGÈS I KM 0 , TERRES DE L’EBRE I TERRES DE LLEIDA MERCATS DE PAGÈS I KM 0 , TERRES DE L’EBRE I TERRES DE LLEIDA ☆ MERCATS DE PAGÈS I KM 0 , TERRES DE L’EBRE I TERRES DE LLEIDA ☆ MERCATS DE PAGÈS I KM 0 , TERRES DE L’EBRE I TERRES DE LLEIDA ☆ MERCATS DE PAGÈS I KM 0 , TERRES DE L’EBRE I TERRES DE LLEIDA ☆☆ GOURMETCATALUNYA ☆

 

TERRES DE LLEIDA

Lleida "De l'hort a taula"

cada 1er diumenge de mes

S’hi poden trobar 19 productors i una gran varietat de productes alimentaris

Es tracta de crear un mercat de productes locals a la ciutat de Lleida, amb dos objectius molt clars:

Oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans.

Donar a conèixer els productes agraris de les proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.

El mercat és eminentment de productors i elaboradors de productes agroalimentaris; a les parades només es podran vendre els productes produïts o elaborats pel mateix productor, d’acord amb les lleis vigents.

Per animar el mercat, s’ha comptat amb l’animació del grup SAC-Espectacles que ha fet un espectacle per a infants.

 1. ViñetaLlet de cabra - formatges frescos, Vilanova de Meià

 2. ViñetaFormatges, Basturs (Isona) (Pallars Jussà)

 3. ViñetaCoques de recapte, panadons, coques de vidre, de cabell d'angel,..Mollerussa.

 4. ViñetaAtmetlles garrapinyades, torrades, xocolatejades i salades, i codonyat , Maials.

 5. ViñetaMelmelades, suc de poma, Serós:

 6. ViñetaFormatge de cabra, Aitona

 7. ViñetaHortalisses, fruita i conserves, Pla de Lleida

 8. ViñetaMel, polen, galea real i productes cosmètics derivats de la mel, Serós

 9. ViñetaFruita de l'Horta, Horta de Lleida

 10. ViñetaFruita i hortalisses de l'Horta, Horta de Lleida

 11. ViñetaCarn de corder, Varis productors - Lleida

 12. ViñetaCacao, xocolata, i derivats, Agramunt

 13. ViñetaHortalisses i fruita eclògica, Horta de Lleida

 14. ViñetaVi i cava, Navàs i Barcelona

 15. ViñetaOli d'oliva, Torrebesses

 

1ER dissabte de cada mes !

“La Bona Taula” Nou Mercat Agroalimentari a Tàrrega


Amb el nom de La bona taula s’aplegaran el primer dissabte de cada mes a la plaça del Carme una vintena de paradistes

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega ha convocat per al dissabte 5 de novembre la primera edició del seu mercat de productes agroalimentaris de proximitat. Mitjançant aquesta iniciativa, que es repetirà el primer dissabte de cada mes a la plaça del Carme, coneguda també com el Pati, es vol potenciar la comercialització dels productes agroalimentaris propis de l’Urgell i les comarques veïnes.

El mercat, que du per nom La bona taula, vol afavorir alhora el tracte directe entre els petits productors de la zona i els consumidors, generant riquesa per al territori (sense intermediaris hi ha més marge de negoci) i posant a l’abast dels clients productes bons i de temporada.

Per començar, una vintena de paradistes
El mercat de productes de proximitat de Tàrrega arrencarà el dia 5 de novembre amb una vintena de parades, presència que el consistori confia que augmenti durant els propers mesos. S’hi posaran a la venda productes com fruita, formatge, vi, oli, mel, llet, torrons, xocolata, melmelades, hortalisses, embotits, ous, fruits secs, galetes i especialitats de fleca, a més de carn de conill i corder. La meitat dels paradistes són de la comarca de l’Urgell i d’altres provindran de la Noguera, el Pla d’Urgell, el Solsonès, les Garrigues i el Segrià.

De 10 del matí a 8 del vespre
Les parades romandran obertes de les 10 del matí a les 8 del vespre. La ubicació del mercat a la cèntrica plaça del Carme “contribuirà a reforçar l’atractiu comercial de Tàrrega”, segons han afirmat l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor Felip Robinat. Tanmateix, aquesta iniciativa “constitueix un bon complement del mercat setmanal”, el qual se celebra a Tàrrega tots els dilluns amb un ampli ventall de productes i articles.

 

3ER DISSABTE DE CADA MES - MONTSIÀ

MERCAT AGROBIOLÒGIC D’ ULLDECONA

El Mercat Agrobiològic es repetirà el tercer dissabte de cada mes a la plaça de l'església. Podreu trobar fruites i verdures de temporada, així com formatges, iogurts, pa i mel. El requisit indispensable és que totes els venedors siguin els propis productors/elaboradors, tot i que la majoria realitzen producció ecològica (amb el segell del CCPAE).


L'objectiu del mercat és facilitar la comercialització de la producció local i ecològica. Entenem com a productes locals aquells que s'han cultivat i elaborat en un radi inferior a 150 km del municipi d'Ulldecona. I recolzar la pagesia agroecològica i local facilitant la venda directa del producte i donant a conèixer els beneficis de comprar directament al productor.

 

A partir de les 10'00 fins les 14'00

+ info : mboix@ulldecona.cat    Tel. 977 57 30 34

www.Ulldecona.cat
 
MERCATS
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html