GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ RESTAURANTS ☆  FONDES I HOSTALS GOURMET ☆ ESCAPADES ☆ XARCUTERIES I CARNISSERIES GOURMET ☆ FORNS I PASTISSERIES GOURMET ☆ BOMBONS, PASTISSOS I GELATS ☆ CURSETS, MARIDATGES , VINS I CAVES GOURMET ☆ ☆ JOSEP DALMAU I RIERA, EDITOR ☆

GOURMETCATALUNYA

mercats de proximitat i km 0

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ RESTAURANTS ☆  FONDES I HOSTALS GOURMET ☆ ESCAPADES ☆ XARCUTERIES I CARNISSERIES GOURMET ☆ FORNS I PASTISSERIES GOURMET ☆ BOMBONS, PASTISSOS I GELATS ☆ CURSETS, MARIDATGES , VINS I CAVES GOURMET ☆ MERCATS  ECOLÒGICS, DE PAGES I PROXIMITAT ☆  MERCATS KM 0 ☆ MERCATS  ECOLÒGICS, DE PAGES I PROXIMITAT ☆  MERCATS KM 0 ☆ MERCATS  ECOLÒGICS, DE PAGES I PROXIMITAT ☆  MERCATS KM 0 ☆ MERCATS  ECOLÒGICS, DE PAGES I PROXIMITAT ☆  MERCATS KM 0 ☆ MERCATS  ECOLÒGICS, DE PAGES I PROXIMITAT ☆  MERCATS KM 0 ☆ MERCATS  ECOLÒGICS, DE PAGES I PROXIMITAT ☆  MERCATS KM 0 ☆ MERCATS  ECOLÒGICS, DE PAGES I PROXIMITAT ☆  MERCATS KM 0 ☆ MERCATS  ECOLÒGICS, DE PAGES I PROXIMITAT ☆  MERCATS KM 0 ☆ GOURMETCATALUNYA ☆

 

1er DISSABTE DE MES !

La Fira Verda a Teià  


A la Fira Verda de Teià hi trobareu productes de proximitat, ecològics i artesanals.

Aquesta fira pretén consolidar-se com la primera fira agroecològica del Maresme i
es celebra el primer dissabte de cada mes a la plaça de la Cooperativa de Teià de 10 del matí a 2 del migdia.

La Fira Verda l'organitzen el Grup de Consum Responsable
Cistella Verda, juntament amb l'Ajuntament de Teià i amb el suport del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Ajuntament de Teià
Plaça de la Cooperativa -08329 - Teià
Telèfon: 935 409 350
a/e:
ajunta@teia.cat
+ info : www.teia.cat      La Cistella Verda


3er DISSABTE DE MES !

Mercat ecològic de Montgat  


Cada tercer dissabte de mes, la cooperativa La Central Biològica i l'Ajuntament de Montgat organitzen el Mercat Ecològic a la plaça Mallorquines de Montgat.

El mercat compta amb 24 parades, gran part d'elles de productors ecològics i la resta d'artesans.

Ajuntament de Montgat
08390 - Montgat - Telèfon: 93 469 49 00
a/e: montgat@diba.cat
Web: www.montgat.cat

 
2on DISSABTE DE MES ! - ALT CAMP

Mercat agroecològic de Valls


Objectius del mercat

Promocionar les varietats locals de fruites i verdures així com la cultura  que les ha mantingudes vives fins al dia d’avui.

Donar a conèixer l’agricultura ecològica com a model agrari sostenible i com alternativa viable a l’actual saturació del mercat convencional.

Ajudar a mantenir i millorar les rendes dels petits pagesos i pageses de la comarca que aposten per la qualitat, pel respecte per la natura i per la relació directa que permet un mercat local, com a mitjà de vida i com a aportació personal a la millora de la societat i del medi ambient, així com l’equilibri territorial i al relleu generacional al camp.

Divulgar la importància d’una alimentació de qualitat per millorar la salut, promocionant la cultura culinària local i participant en la conscienciació mediambiental.

A les parades promocionem informació sobre les varietats locals que s’estan recuperant, receptes tradicionals per cuinar-les i sobre agricultura ecològica.


+ info? www.valls.cat

 
MERCATS
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html