mercat de pagès a l’hospitalet de llobregat

parades de verdures de proximitat del parc agrari del baix llobregat, productes ecològics

 

Mercat de pagès

a l’Hospitalet de Llobregat

A partir del 17 d’octubre 2014

Al Mercat de Pagès de L’Hospitalet podreu trobar verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d’elles de producció ecològica, que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat. Aquests productes es caracteritzen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts per una activa pagesia de L’Hospitalet i la comarca.

Aquesta iniciativa respon a la voluntat de mantenir i promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, a més de sensibilitzar els i les consumidores del paper que desenvolupa l’agricultura al Baix Llobregat i de la necessitat de garantir una agricultura viable econòmicament.
www.mercatdepages.cat 

Mercat de pagès a l’Hospitalet de Llobregat

A partir del 17 d’octubre 2014 >> El Mercat de Pagès aterra a la Rambla de la Marina de L’Hospitalet. El 17 d’octubre es posa en marxa aquesta iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, per incentivar el consum de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i de temporada. El tercer divendres de cada mes de 15,30 a 20h a la Rambla Marina

Mercat de pagès

a l’Hospitalet de Llobregat

A partir del 17 d’octubre 2014 
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
► 
Jornades Gastronòmiques del mes
info i enllaços
►
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/

Mercat de pagès

a l’Hospitalet de Llobregat

A partir del 17 d’octubre 2014

El divendres 17 d’octubre comença el Mercat de Pagès a L’Hospitalet. Un mercat mensual, que tindrà lloc tots els tercers divendres de cada mes, de 15.30 a 20 h, a la Rambla de la Marina (davant de Ca n’Arús), on es trobaran els millors productes frescos de temporada del Parc Agrari, i oferirà la possibilitat de comprar directament a pagès hortalisses de proximitat i temporada.

Aquest Mercat de Pagès és una iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració de pagesos de L’Hospitalet i de la comarca del Baix Llobregat, i que compta amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Una activitat que s’emmarca dins del Mes dels Mercats que organitza el consistori hospitalenc.