MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCATS DE BOLETS CATALUNYA ☆ MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCATS VENDA DE BOLETS CATALUNYA MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCATS DE BOLETS CATALUNYA ☆ MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCATS VENDA DE BOLETS CATALUNYA MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCATS DE BOLETS CATALUNYA ☆ MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCATS VENDA DE BOLETS CATALUNYA MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ GOURMET CATALUNYA, CATALUNYA GOURMET ☆ MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCATS DE BOLETS CATALUNYA ☆ MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ MERCATS VENDA DE BOLETS CATALUNYA MERCAT DEL BOLET DE CAL ROSAL, OLVAN, BERGUEDÀ ☆ ☆

GOURMETCATALUNYA

mercat del bolet /cal rosal


 

Mercat Del bolet

de Cal Rosal a Olvan

El Mercat del Bolet de Cal Rosal torna el 6 de setembre

El Mercat del Bolet de Cal Rosal és un dels més antics i importants de Catalunya. Aquest any obrirà portes el dia 6 de setembre i s’allargarà fins a finals de novembre depenent sempre de com es presenti la temporada boletaire.

El mercat ofereix tant serveis com diferents activitats al llarg de tota la temporada. D’una banda aquest comptarà amb 12 parades, 6 de les quals oferiran bolets frescos i productes derivats d’aquests i a les restants hi podrem trobar tot tipus de productes agroalimentaris del berguedà.Podeu consultar tota la programació al web.

www.olvan.cat
 

Mercat del bolet a Olvan

El Mercat del Bolet de Cal Rosal, un dels més antics i coneguts de Catalunya, torna a fer parada aquesta tardor a Cal Rosal, al peu de la carretera C16z, oferint una àmplia varietat de bolets així com una selecció de productes agroalimentaris del Berguedà.

ANAR AL MERCAT DEL BOLET A CAL ROSAL 2018


Mercat Del bolet

de Cal Rosal a Olvan

El Rebost del Mercat: espai perquè productors de la comarca donin a conèixer els seus productes.

Els caps de setmana dels mesos d’octubre i novembre hi haurà a Cal Rosal aquest espai, el Rebost del Mercat, per conèixer de primera mà els productes agroalimentaris que s’elaboren al Berguedà, donant protagonisme cada dissabte i diumenge a artesans diferents, promocionant els productes de proximitat (els km 0).

Hi participaran, per exemple,

 1. L’Aranyonet (melmelades, vinagres, paté de bolets...),

 2. Formatges Cal Rovira,

 3. Delícies del Berguedà (iogurts),

 4. La Lletera de Cal Gris,

 5. Girasol (garrapinyades),

 6. Cansaladeria Mercè (embotits),

 7. Xai de Ferreres,

 8. Cervesera del Pedraforca,

 9. Casa Fontirons (làctics) i

 10. Formatges Bauma.

 

Mercat Del bolet

de Cal Rosal a Olvan

Activitats previstes


També hi ha previstes tot una sèrie d’activitats entre les quals destaca l’Escola Boletaire. Aquesta iniciativa consisteix amb tot un seguit d’excursions que s’iniciaran el 28 de setembre i es faran al llarg dels 5 diumenges següents exceptuant el 26 d’Octubre, dia que tindrà lloc La Festa del Bolet.

Les sortides es faran a càrrec del micòleg Marc Estévez en grups d’unes 20 persones aproximadament. La finalitat de l’Escola de Boletaires és, d’una banda, treballar la pedagogia del bolet i de l’altra aprendre a respectar el bosc

Novetat: Concurs Instagram!!

A més a més, aquest any cal destacar com a novetat el concurs de fotografia d’Instagram que es farà al llarg del mes de setembre i octubre. Hi haurà tres fotografies premiades i que aquestes han de portar les etiquetes #mercatdelbolet o #mercatcalrosal. A més, també s'ha creat un compte propi amb el nom de @mercatdelbolet.

La situació estratègica de Cal Rosal, al peu de la carretera C-16 al seu pas pel Berguedà, va facilitar que 25 anys enrere s’hi instal·lessin els primers venedors de bolets ambulants. En poc temps els venedors es van convertir en paradistes estables i va néixer el Mercat del Bolet de Cal Rosal.

 
DEL MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html