GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET  ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆ JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FORMATGE PENEDÈS AL VENDRELL ☆  RESTAURANTS TERRA I TAULA : ULL DE LLEBRE, LO MAM, EL BOSC I VELL PAPIOL ☆

GOURMETCATALUNYA

jornades del formatge del penedès


 

Del 25 de maig al 9 de juny

J.G del Formatge

Penedès


Els 4 cuiners dels  restaurants del col·lectiu Terra i Taula: Restaurant El Bosc de Banyeres del Penedès, Restaurant Lo Mam de Segur de Calafell, Restaurant Ull de llebre de la Bisbal i Restaurant Vell Papiol de Calafell, han elaborat diversos plats en què el protagonista seràn els formatges i iogurts elaborats per Joan Martí de la Formatgeria del Penedès acompanyats amb els productes de qualitat de la resta de productors. Podreu gaudir d’aquests plats a les cartes i menús dels restaurants del col·lectiu, amb la possibilitat d’establir maridatge amb els vins dels cellers del col·lectiu.



www.terraitaula.cat


 

Jornades Gastronòmiques del Formatge del Penedès

Del 26 de maig al 9 de Juny  >> Durant quinze dies es fan unes noves jornades en què el protagonista és el Formatge del Penedès elaborat per en Joan Martí de la formatgeria Marvall .Aquest formatge de garrofa està elaborat amb formatge de llet de cabra en què s’hi afegit farina de garrofa durant la seva elaboració. Aquest segueix un procès de curació que afavoreix i potencia el gust de la garrofa.

Podreu gaudir d’aquest formatge de garrofa durant les jornades gastronòmiques als restaurants i  també d’ activitats organitzades.

Conèixer millor la Formatgeria Marvall

PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
► 
Jornades Gastronòmiques del mes
info i enllaços
►
► 
Jornades de Tapes i Tastets
del mes
info i enllaços
►../RUTA_DE_TAPES/TAPES_PINTXOS_TASTETS.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html

Del 25 de maig al 9 de juny

J.G del Formatge

Penedès


JG ALS RESTAURANTS.

Restaurant Lo Mam

Carretera de Barcelona, 68 –

Segur de Calafell

977 162 177

info@hotellleidamam.com

www.hotellleidamam.com

La proposta de Jordi Guillem:

http://terraitaula.cat/LO-MAM.pdf



Restaurant Ull de Llebre

Carrer Santa Cristina, 15 –

La Bisbal del Penedès

977 688 888

restaurantulldellebre@hotmail.com

www.restaurantulldellebre.com

La proposta de Josep Pascual:

http://terraitaula.cat/-Ull-de-llebre3.pdf








Del 25 de maig al 9 de juny

J.G del Formatge

Penedès


JG ALS RESTAURANTS.

Restaurant El Bosc

Urbanització els Boscos, Avinguda de Marta Mata, 77, 43711

Banyeres del Penedès

977 67 18 71

info@elbosc.com

www.elbosc.com

La proposta de Jordi Martínez:

http://terraitaula.cat/el-bosc.pdf


Restaurant Vell Papiol

Vilamar, 30 de Calafell Platja

977  691 349

info@vellpapiol.com

www.vellpapiol.com

La proposta de David Vernet:

http://terraitaula.cat/Vell Papiol


Dimarts 11 de juny

TALLER GASTRONÒMIC: LA CUINA DEL FORMATGE

S’explicaran tècniques i s’elaboraran plats amb el formatge com a protagonista. Aquests plats seran finalment tastats i maridats amb els vins proposats per un dels enòlegs del col·lectiu

Hora: 17.30h a 19:30h

Preu: 12 € per persona / amb reserva prèvia

Lloc: Aula de Formació Aplitec. Albinyana 31-33 – local 2 – El Vendrell

Més informació i reserves: info@terraitaula.cat o 877 019 404

8 de juny, matí

PORTES OBERTES

Formatgeria Marvall

El mestre formatger Joan Martí ens mostrarà les seves instal·lacions amb la finalitat de donar a conèixer  de primera mà a tot el públic el procés  a seguir per l`elaboració de formatge i els seus derivats làctics.

Aquestes visites tindràn lloc dissabte 8 de juny al matí entre 11h i 13h.

Les visites seran separades en tres torns a escollir:

1er Grup (11h-12h)   

2on Grup (12h-13h)   

3er Grup (13h-14h).

Aquesta activitat està oberta a tot el públic i no cal reserva prèvia. Només es demana reserva prèvia en el cas de visites de grups de més de 10 persones  a info@terraitaula.cat o al telèfon de la formatgeria 977 – 66 78 69

La visita té un preu de 4 € per persona i aquesta inclou:

  1. Visita amb Joan Martí per les instal·lacions  de la formatgeria per aprendre i conèixer  tot el procés de l`el·laboració dels formatges.

  2. Presentació del 1er Formatge de Garrofa elaborat per l`ocasió

  3. Degustació de diferents tipus de formatge  per descobrir les diferències entre els formatges elaborats amb llet de vaca, cabra i ovella. Tot això acompanyat d’un maridatge de vins dels cellers del col·lectiu.

  4. Al finalitzar la visita, hi haurà un petit obsequi de productes per tots els assistents.

Adreça de  la Formatgeria:

Les Mates nº4 – Polígon Les Mates – 43700 EL VENDRELL (Baix Penedès - Tarragona) · Tel 977 66 78 69