restaurants de catalunya / hotels i restaurants al berguedà

millors hotels i restaurants de barcelona-catalunya central, cuina catalana, cuina de la terra, estrella michelin..

 

Hotels amb encant i Restaurants al Berguedà

Restaurants que elaboren una cuina feta amb producte de proximitat, de temporada i de qualitat. Treballen perquè els clients identifiquin en la seva cuina el sabor de la memòria i la tradició gastronòmica de la terra.

Cuina catalana / d’autor / cuina de la terra / estrella Michelin / hotels rurals / escapades amb nens /

menú cap de setmana

Hotels i Restaurants al Berguedà


Cuina catalana / d’autor / cuina de la terra / estrella Michelin / hotels rurals / escapades amb nens /

menú cap de setmana


Hotel i Restaurant Els Casals  1 estrella Michelin a Sagàs, el Berguedà >> De família ramadera i pagesa, els Rovira han fer de la cuina del terrer una delicadesa gastronòmica digne dels més alts reconeixements... Els Casals de Sagàs.Restaurant La Cabana de Berga / Millors restaurants de Barcelona - Catalunya central Cuina de la terra i cuina d’autor amb una proposta gastronòmica moderna però ben arrelada en la cuina del país en un ambient trencador i amb uns preus insuperables.. Llegir-ne més.Restaurant Terra de Berga / Millors restaurants de Barcelona - Catalunya central Cuina de la terra i cuina d’autor amb una proposta gastronòmica moderna però ben arrelada en la cuina del país en un ambient trencador i amb uns preus insuperables.. Llegir-ne més.Hotel-restaurant La Muntanya de Castellar de n’Hug / Millors restaurants de Barcelona - Catalunya central Cuina de la terra i cuina d’autor amb una proposta gastronòmica moderna però ben arrelada en la cuina del país en un ambient trencador i amb uns preus insuperables.. Llegir-ne més.Hotel-restaurant El Recó de l’Avi de Guardiola de Berguedà / Millors restaurants de Barcelona - Catalunya central Cuina de la terra i cuina d’autor amb una proposta gastronòmica moderna però ben arrelada en la cuina del país en un ambient trencador i amb uns preus insuperables.. Llegir-ne més.Hotel-restaurant Els Roures d’Espinalbet / Millors restaurants de Barcelona - Catalunya central Cuina de la terra i cuina d’autor amb una proposta gastronòmica moderna però ben arrelada en la cuina del país en un ambient trencador i amb uns preus insuperables.. Llegir-ne més.Hostal-restaurant Cal Fuster de Viver i Serrateix / Millors restaurants de Barcelona - Catalunya central Cuina de la terra i cuina d’autor en una antic hostal posat al dia pel Marcel i l’Estel. Paisatge, cuina de la terra i certificat de restaurant slowfood en un ambient plenament rural... Llegir-ne més.
Hotel i Restaurant Niu Nou Bagà, l’Alt Berguedà >> Una gran cuina del territori amb unes instal·lacions ideals per als amants del relax i les activitats de muntanya... Llegir-ne més.
Hotel i Restaurant Ca l’Amagat Bagà, l’Alt Berguedà >> Una sòlida cuina de muntanya en un hotel senzill però còmode i amb tots els requisits per gaudir de la gastronomia i el paisatge ... Llegir-ne més.
Apart-Hotel i Restaurant Can Marçal Puig-reig, el Berguedà >> Cuina 100% del Berguedà amb una proposta culinària que reivindica els productes i la gastronomia del territori. Hotel modern i funcional... Llegir-ne més.

 

millors restaurants i hotels gourmet al Berguedà

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

cuina & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..