mercats tradicionals de cap de setmana, de pagès, ecològics..

del vallès i del baix empordà, de pagès i la terra de l’hospitalet, baix llobregat, sitges, vilanova, del préssec d’ordal...

 

Mercat de la Fruita Dolça

de Piera

Des de juny fins agost 2016, Anoia >> El 16 de juny va començar a Piera el Mercat de la Fruita Dolça, principalment amb préssecs de qualitat i producte autòcton cultivat a les vinyes dels pagesos pierencs. El mercat s’instal·la els diumenges d’estiu fins a setembre a la vorera del costat de la rotonda de la B-224 en direcció a Capellades, al costat de l’accés dret del polígon industrial. En total seran 9 parades de productors locals les que s'instal·laran en aquesta ubicació.

SABER-NE MÉSMercat de la patata

del bufet a Orís

DIUMENGES D’OCTUBRE >>> Els diumenges d’octubre (4, 11, 18 i 25 ) a partir de les 9 de matí obrirà parades i  a més a més hi haurà Mostra gastronòmica de plats elaborats amb patata del Bufet. també hi haurà diferents activitats que podeu consultar al web.

LLEGIR-NE MÉS


Mercat de la Patata del Bufet

a Orís

DIUMENGES D’OCTUBRE >>> Els diumenges d’octubre (2, 9, 16 i 23 ) a partir de les 9 de matí obrirà parades i  a més a més hi haurà Mostra gastronòmica de plats elaborats amb patata del Bufet. també hi haurà diferents activitats que podeu consultar al web.

SABER-NE MÉSMercat de pagès

a l’Hospitalet de Llobregat

El Mercat de Pagès aterra a la Rambla de la Marina de L’Hospitalet. El 17 d’octubre es posa en marxa aquesta iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, per incentivar el consum de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i de temporada.

El tercer divendres de cada mes de 15,30 a 20h a la Rambla Marina

LLEGIR-NE MÉSEls Pagesos del Parc Agrari

Tornen al Mercat

Una desena de pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat s'han unit per oferir les seves fruites i verdures fresques i de proximitat directament a Sant Boi de Llobregat i a la Colònia Güell als consumidors.

Llegir-ne Més
Mercat Rural Koopera

de Beuda

1er diumenge de cada mes (Garrotxa) >>Venda de productes de temporada i del territori per donar a conèixer l’agricultura, ramaderia i la producció ecològica d’aquesta zona com a model sostenible.

Tallers creatius de cuina, malabars, activitats pels més petits de la casa, música en viu, espectacles de dansa, xerrades culturals, espai Nadó i Racó de l'Intercanvi.

Es fa cada 1r diumenge de mes.

www.beuda.com


 

Mercat del bolet a Olvan

El Mercat del Bolet de Cal Rosal, un dels més antics i coneguts de Catalunya, torna a fer parada aquesta tardor a Cal Rosal, al peu de la carretera C16z, oferint una àmplia varietat de bolets així com una selecció de productes agroalimentaris del Berguedà.

LLEGIR-NE MÉS


Mercat del bolet a Guardiola

de Berguedà

Podreu visitar el mercat del bolet de Guardiola de Berguedà cada dia de setembre a novembre. Descripció: venta de bolets frescos, secs, en conserva i també de productes agroalimentaris del Berguedà.

LLEGIR-NE MÉS


Mercat Ecològic

Caldes de Montbui

El mercat es portarà a terme cada segon dissabte de mes, de 9 a 14h.

LLEGIR-NE MÉSMercat Ecològic i de Proximitat a Monistrol de Montserrat

Cada 3er dissabte de mes >>El Mercat Ecològic i de Proximitat de Monistrol de Montserrat se celebra cada tercer diumenge de mes, de 9 del matí a 2 del migdia a la plaça de la Font Gran.

Productors de la zona del Montserrat hi oferiran els seus productes ecològics i de Km 0: pa, mel, embotits, cervesa, ratafia, fruita i verdura, vi, ous, oli....

Llegir-ne MésEcofira

a l’Ametlla del Vallès

Cada 1er dissabte de mes >>A partir del dia 2 de març, l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitzarà, el primer dissabte de cada mes, l'EcoFira de l'Ametlla, un mercat de productes artesans i ecològics que s'ubicarà a l'espai annex de la Sala d'Art Carles Sindreu entre les 9 h. i les 14 h.

Llegir-ne Més
ITINERANTS

mercats setmanals mónempordà


Els Mercats MÓN EMPORDÀ són uns mercats setmanals on el consumidor pot comprar directament al productor productes locals, ecològics i de qualitat. Els mercats també pretenen ser un espai on gaudir de música, art, titelles,… recuperar els valors de la nostre terra i el respecte per el medi ambient.

Llegir-ne Més

 

Mercat dels

Sentits a Vic


El primer diumenge de cada mes trobareu la Mostra Artesanal al Mercat dels Sentits de Vic, a la Plaça Francesc Macià a Vic de 9 del matí a 2 del migdia.
Ajuntament de Vic
Oficina de Turisme - Ciutat 4 - 08500 - Vic
- Osona - Telèfon: 93 886 20 91
Web:
www.victurisme.catMercat ecològic

de Montgat  


3er dissabte de cada mes >>Cada tercer dissabte de mes, la cooperativa La Central Biològica i l'Ajuntament de Montgat organitzen el Mercat Ecològic a la plaça Mallorquines de Montgat.

El mercat compta amb 24 parades, gran part d'elles de productors ecològics i la resta d'artesans.
Llegir-ne Més


 
DEL  MAR
DEL_MAR.html
XOCOMEL
XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
RESTAURANTS.html
NITGOURMET
NITGOURMET.html
ESCAPADES
ESCAPADES.html
FORMACIÓ
FORMACIO.html
AGENDA
AGENDA.html
DEL CAMP
DEL_CAMP.html
PORTADA
PORTADA.html
LLET & LACTIS
LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

Mercat Som Terra a Sallent

Mercat  ecològic i de proximitat


Des de la cooperativa de consum La Brolla amb seu a Sallent (Bages), estem promovent des de ja fa més d'un any el mercat SOM TERRA, un mercat ecològic i de proximitat de productes alimentaris de diversos tipus (horta, mel, carn de porc, cervesa, vi, oli...etc) per tal de promoure i apropar al consumidor la compra de productes de la terra i km0 a la vila i a la comarca del Bages. Així com també ajudar i promocionar els petits productors de la comarca. 


La cooperativa de consum La Brolla actua sense ànim de lucre i tots els beneficis del mercat s'inverteixen en ell mateix.

Us hi esperem!

Cooperativa La Brolla

tardor ! arriben els mercats dels bolets :)

Mercats del Bolet a Olvan i Guardiola del Berguedà

Del 01 de Setembre al 30 de Novembre El Mercat del Bolet de Cal Rosal, un dels més antics i coneguts de Catalunya, torna a fer parada aquesta tardor a Cal Rosal, al peu de la carretera C16 (sortides 90 i 92 direcció nord i sortida 95 direcció sud).

Setembre i Octubre de 2018 El Mercat del Bolet de Guardiola del Berguedà a la Plaça Nova de l’Església.

mercats tradicionals de cap de setmana

Mercat Sant Quintí

de Mediona

Dissabte, Alt Penedès..

Mercat setmanal

de Vic

Dissabte, Osona

Mercat setmanal

de Vilafranca

Dissabte, Alt Penedès..

Mercat setmanal

de Castellterçol

Dissabte, Moianès...

mercats tradicionals de cap de setmana

Mercat setmanal

de Granollers

Dissabte, Vallès Oriental..

Mercat Sant Antoni

de Vilamajor

Diumenge, Vallès Oriental..

Mercat setmanal

de Cardona

Diumenge, Bages..

Mercat setmanal

Puigcerdà

Diumenge, Cerdanya..

mercats de pagès i Km0

Mercats Ecològics

Vallès Occidental

Itinerant dissabtes..

Mercats de Pagès

Sant Cugat

2n i 4t dissabte del mes

Mercat de la Terra

de Sitges 

1r dissabte de mes.

Mercat Slow Food

a Balaguer

Darrer diumenge de mes...

mercats de pagès i Km0

Fira Verda

de Teià

1r dissabte del mes..

“De l’hort a taula”

a Lleida

1r diumenge de mes

La bona taula

mercat a Tàrrega

1r dissabte de mes..

“De l’hort a la Plaça”

a Moià

3r diumenge de mes..