mercats de pagès, ecològics i de la terra de catalunya

mercats ecològics del vallès i del baix empordà, de pagès i la terra de l’hospitalet, baix llobregat, sitges, vilanova, del préssec d’ordal...

 

Mercat de la Fruita Dolça

de Piera

Des de juny fins agost 2016, Anoia >> El 16 de juny va començar a Piera el Mercat de la Fruita Dolça, principalment amb préssecs de qualitat i producte autòcton cultivat a les vinyes dels pagesos pierencs. El mercat s’instal·la els diumenges d’estiu fins a setembre a la vorera del costat de la rotonda de la B-224 en direcció a Capellades, al costat de l’accés dret del polígon industrial. En total seran 9 parades de productors locals les que s'instal·laran en aquesta ubicació.

SABER-NE MÉSMercat de la patata

del bufet a Orís

DIUMENGES D’OCTUBRE >>> Els diumenges d’octubre (4, 11, 18 i 25 ) a partir de les 9 de matí obrirà parades i  a més a més hi haurà Mostra gastronòmica de plats elaborats amb patata del Bufet. també hi haurà diferents activitats que podeu consultar al web.

LLEGIR-NE MÉS


Mercat de la Patata del Bufet

a Orís

DIUMENGES D’OCTUBRE >>> Els diumenges d’octubre (2, 9, 16 i 23 ) a partir de les 9 de matí obrirà parades i  a més a més hi haurà Mostra gastronòmica de plats elaborats amb patata del Bufet. també hi haurà diferents activitats que podeu consultar al web.

SABER-NE MÉSMercat de pagès

a l’Hospitalet de Llobregat

El Mercat de Pagès aterra a la Rambla de la Marina de L’Hospitalet. El 17 d’octubre es posa en marxa aquesta iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, per incentivar el consum de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i de temporada.

El tercer divendres de cada mes de 15,30 a 20h a la Rambla Marina

LLEGIR-NE MÉSEls Pagesos del Parc Agrari

Tornen al Mercat

Una desena de pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat s'han unit per oferir les seves fruites i verdures fresques i de proximitat directament a Sant Boi de Llobregat i a la Colònia Güell als consumidors.

Llegir-ne MésMERCATS ECOLÒGICS DEL

VALLÈS  OCCIDENTAL


El Mercat Ecològic del Vallès promociona les varietats i els productes d'alimentació de temporada i del territori i dóna a conèixer l'agricultura i la producció ecològica com a model sostenible per a la preservació del medi ambient i de qualitat per al consumidor. 

Llegir-ne Més
mercat de pagès

de sant cugat

2on i 4t dissabte de cada mes >>Si us agrada menjar de manera saludable i a bon preu no us perdeu, dos cops al mes, el Mercat de Pagès, a la plaça de Sant Pere. El Mercat de Pagès proposa un consum responsable evitant els envasos i la despesa de combustible dels transports llargs ja que els productors són locals i ofereixen productes de temporada. Consulta el calendari

Els productors

Barcelonareykjavik S.L

Casanovas cansaladers

Embotits artesans Gori (Gregori Lopez Codina)

L’Hort d’en Pau

Llegir-ne Més


Mercat Rural Koopera

de Beuda

1er diumenge de cada mes (Garrotxa) >>Venda de productes de temporada i del territori per donar a conèixer l’agricultura, ramaderia i la producció ecològica d’aquesta zona com a model sostenible.

Tallers creatius de cuina, malabars, activitats pels més petits de la casa, música en viu, espectacles de dansa, xerrades culturals, espai Nadó i Racó de l'Intercanvi.

Es fa cada 1r diumenge de mes.

www.beuda.com


 

Mercat del Préssec

d’Ordal

Dissabtes i Diumenges dels mesos de Juny, Juliol i Agost. El mercat del préssec de l’Ordal es troba ubicat a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal i permet l’intercanvi comercial directe entre els productors de Préssec de l’Ordal i consumidors amants de la qualitat al paladar. Horari del mercat: de 9h a 14h. Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.

SABER-NE MÉSMercat del bolet a Olvan

El Mercat del Bolet de Cal Rosal, un dels més antics i coneguts de Catalunya, torna a fer parada aquesta tardor a Cal Rosal, al peu de la carretera C16z, oferint una àmplia varietat de bolets així com una selecció de productes agroalimentaris del Berguedà.

LLEGIR-NE MÉS


Mercat del bolet a Guardiola

de Berguedà

Podreu visitar el mercat del bolet de Guardiola de Berguedà cada dia de setembre a novembre. Descripció: venta de bolets frescos, secs, en conserva i també de productes agroalimentaris del Berguedà.

LLEGIR-NE MÉS
Mercat de la Terra

a Sitges

Dissabte matí als jardins del Retiro, a Sitges.

Properes dates: 2 d’agost de 17,30h a 21 ,30h i 6 de setembre de 17,30h a 21 ,30h.

SABER-NE MÉSMercat Ecològic

Caldes de Montbui

El mercat es portarà a terme cada segon dissabte de mes, de 9 a 14h.

LLEGIR-NE MÉSMercat Ecològic i de Proximitat a Monistrol de Montserrat

Cada 3er dissabte de mes >>El Mercat Ecològic i de Proximitat de Monistrol de Montserrat se celebra cada tercer diumenge de mes, de 9 del matí a 2 del migdia a la plaça de la Font Gran.

Productors de la zona del Montserrat hi oferiran els seus productes ecològics i de Km 0: pa, mel, embotits, cervesa, ratafia, fruita i verdura, vi, ous, oli....

Llegir-ne MésEcofira

a l’Ametlla del Vallès

Cada 1er dissabte de mes >>A partir del dia 2 de març, l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitzarà, el primer dissabte de cada mes, l'EcoFira de l'Ametlla, un mercat de productes artesans i ecològics que s'ubicarà a l'espai annex de la Sala d'Art Carles Sindreu entre les 9 h. i les 14 h.

Llegir-ne Més
De l’Hort a la Plaça

Mercat del Moianès

Cada tercer diumenge de mes >>La producció agroalimentària té un pes cada vegada més important al Moianès: des d'explotacions agrícoles i ramaderes que produeixen vedella, porc, aviram - convencional i ecològic -, passant per la gran tradició de cansaladers, forners, pastissers, xocolaters, formatgers i elaboradors de productes derivats de la soja, fins a distribuïdors i restauradors especialitzats en aquests productes de qualitat.

Llegir-ne MésITINERANTS

mercats setmanals mónempordà


Els Mercats MÓN EMPORDÀ són uns mercats setmanals on el consumidor pot comprar directament al productor productes locals, ecològics i de qualitat. Els mercats també pretenen ser un espai on gaudir de música, art, titelles,… recuperar els valors de la nostre terra i el respecte per el medi ambient.

Llegir-ne Més

 

“La Bona Taula” Nou Mercat Agroalimentari a Tàrrega


1ER dissabte de cada mes ! >> Amb el nom de La bona taula s’aplegaran el primer dissabte de cada mes a la plaça del Carme una vintena de paradistes

Llegir-ne MésTERRES DE LLEIDA

Lleida "De l'hort a taula"

cada 1er diumenge de mes

S’hi poden trobar 19 productors i una gran varietat de productes alimentaris

El mercat és eminentment de productors i elaboradors de productes agroalimentaris; a les parades només es podran vendre els productes produïts o elaborats pel mateix productor, d’acord amb les lleis vigents.

Per animar el mercat, s’ha comptat amb l’animació del grup SAC-Espectacles que ha fet un espectacle per a infants.

Llegir-ne MésMercat dels

Sentits a Vic


El primer diumenge de cada mes trobareu la Mostra Artesanal al Mercat dels Sentits de Vic, a la Plaça Francesc Macià a Vic de 9 del matí a 2 del migdia.
Ajuntament de Vic
Oficina de Turisme - Ciutat 4 - 08500 - Vic
- Osona - Telèfon: 93 886 20 91
Web:
www.victurisme.catFira Verda a Teià  

1er dissabte de cada mes>>
A la Fira Verda de Teià hi trobareu productes de proximitat, ecològics i artesanals.

Aquesta fira pretén consolidar-se com la primera fira agroecològica del Maresme i
es celebra el primer dissabte de cada mes a la plaça de la Cooperativa de Teià de 10 del matí a 2 del migdia.


Llegir-ne MésMercat ecològic

de Montgat  


3er dissabte de cada mes >>Cada tercer dissabte de mes, la cooperativa La Central Biològica i l'Ajuntament de Montgat organitzen el Mercat Ecològic a la plaça Mallorquines de Montgat.

El mercat compta amb 24 parades, gran part d'elles de productors ecològics i la resta d'artesans.
Llegir-ne Més


 
DEL  MAR
DEL_MAR.html
XOCOMEL
XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
RESTAURANTS.html
NITGOURMET
NITGOURMET.html
ESCAPADES
ESCAPADES.html
FORMACIÓ
FORMACIO.html
AGENDA
AGENDA.html
DEL CAMP
DEL_CAMP.html
PORTADA
PORTADA.html
LLET & LACTIS
LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/

Mercat de la Terra de Sitges

Slow Food Km 0


El Mercat de la Terra prepara una calçotada i animació amb un joglar del segle XXI


La segona edició de l’any del Mercat de la Terra del 2018 comptarà aquest dissabte amb una calçotada urbana ecològica i una animació del sitgetà i músic Víctor Berbegal amb la seva cornamusa i el relat d’històries fantàstiques de Sitges. El mercat instal·lat de deu del matí a dues del migdia a la plaça Catalunya s’emmarca dins el mercat setmanal.


 

Per donar a conèixer productes de proximitat i de temporada, el mercat promou en aquesta edició una calçotada urbana ecològica i de proximitat. Per un preu de 6 euros es podran degustar cinc calçots fets a foc de flama a la mateixa plaça Catalunya, acompanyats amb la seva salsa, pa ecològic i una cervesa artesana de La Sitgetana.

 

Durant el matí el músic sitgetà Víctor Berbegal, convertit en un joglar del segle XXI, també animarà el mercat amb la seva cornamusa i explicarà històries fantàstiques de Sitges.


En el marc de les actuacions de promoció del mercat del dissabte, aquesta programació lúdica pretén complementar l’oferta mensual del Mercat de la Terra i està organitzada per l’Associació Slow Food del Garraf i Penedès i pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges.

Mercat Som Terra a Sallent

Mercat  ecològic i de proximitat


Des de la cooperativa de consum La Brolla amb seu a Sallent (Bages), estem promovent des de ja fa més d'un any el mercat SOM TERRA, un mercat ecològic i de proximitat de productes alimentaris de diversos tipus (horta, mel, carn de porc, cervesa, vi, oli...etc) per tal de promoure i apropar al consumidor la compra de productes de la terra i km0 a la vila i a la comarca del Bages. Així com també ajudar i promocionar els petits productors de la comarca. 


La cooperativa de consum La Brolla actua sense ànim de lucre i tots els beneficis del mercat s'inverteixen en ell mateix.

Us hi esperem!

Cooperativa La Brolla