cursets, tasts i gastronomia

maridatges amb como pomona a lleida, exploradors gastronòmics els tinars, activitats al museu de la pesca i al maram,...

 
DEL  MAR
DEL_MAR.html
XOCOMEL
XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
DELICATESSEN.html
MERCATS
MERCATS.html
RESTAURANTS
RESTAURANTS.html
NITGOURMET
NITGOURMET.html
ESCAPADES
ESCAPADES.html
FORMACIÓ
AGENDA
AGENDA.html
DEL CAMP
DEL_CAMP.html
PORTADA
PORTADA.html
LLET & LACTIS
LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/
21, 22, 28 de juliol i 11 d’agost 2016, Segrià >> Menús maridats i comentats per Como Pomona,  amb caves i escumosos dels cellers adherits a la campanya Bombolles  de Lleida

LLEGIR-NE MÉSDimecres de juliol 2016 a les 18h, Llagostera >>  Maridatge a Els Tinars Un estiu més la nostra terrassa Orangerie serà escenari d'un maridatge ben especial: la cuina de Marc Gascons i el jazz de Carles Bech Trio.

       SABER-NE MÉS29 de juliol 2016, Bellvis, Pla d’Urgell, Lleida >> Sopar a quatre mans a la Boscana No et perdis l’oportunitat de regalar al teu paladar un sopar francès a 4 mans entre Joel Castanyé, xef de casa nostra, i Jean Louis Neichel.

SABER-NE MÉS


 

Aprendre gaudint

El Museu de la Pesca proposa un programa d'activitats per descobrir, conèixer, aprendre i gaudir de Palamós, del mar i del patrimoni marítim i pesquer dels nostres pescadors:... Llegir-ne MésDiumenges, L’Urgell >>> MIRÓ A TAULA és una experiència única, la fusió més innovadora de gastronomia i art. Joan Miró és l'eix vertebrador d'una proposta gastronòmica on els plats són els grans protagonistes.

SABER-NE MÉSMARAM ofereix activitats, lúdiques i divertides, per apropar-nos a la pesca i els pescadors, l’anxova de l’Escala, i la gastronomia de la zona. També s’ofereixen visites combinades amb altres recursos propers.

Llegir-ne Més


 
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html