fira de nadal - mostra d’aviram, capons, vins, caves...

dissabte i diumenge: mostra d’animals vius, mercat d’aviram km 0, degustació de vins locals...

 

Dissabte i diumenge 14 i 15 de desembre 2019, l’Alt Camp >> Valls es prepara per viure el tradicional Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs el proper cap de setmana. Es tracta d' un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp. Hi podreu trobar pollastres, capons, pulardes, indiots ben criats a pagès i aprofitar el servei d’escorxador per endur-vos les millors carns d’aviram cap a casa.

MERCAT DE NADAL, FIRA DE CAPONS,

AVIRAM I MOTIUS NADALENCS - FICAP 2019


El dissabte 14 i el diumenge 15 de desembre (matí i tarda) Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs, FICAP-2018, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.


Al Mercat de Nadal de Valls hi trobareu una

variada oferta d’aus de corral vives, criades de manera casolana, arbres i verd, figures de

pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals… i tot el

que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.


Un mercat que tindrà per marc el centre de la ciutat de Valls (la plaça del Blat, el Pati, els carrers de la Cort i Jaume Huguet) i que farà irradiar tota la ciutat i la convertirà en un gran mercat extraordinari que transferirà molt d’ambient i animació als carrers, la qual cosa referma Valls com a ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats..


El dissabte 14 i el diumenge 15 de desembre, obert de les 10 del matí a les 9 del vespre (diumenge fins a 8 del vespre), a la plaça del Blat, al Pati i als carrers de la Cort, i Jaume Huguet.


Oferta d’aus de corral, capons, galls dindi, pollastres, oques, ànecs i tot tipus d’aus vives, criades de pagès.


Hi haurà una àmplia oferta d’objectes ornamentals, figures de pessebre, verd, arbres, plantes, productes artesanals, dolços, torrons, vins i caves, vi ranci, mel, motius nadalencs, tions… adients per a aquestes dates.


MERCAT DEL TRACTE: compravenda d’equins (cavalls, mules, ponis...) i utillatges. Plaça del Portal Nou, dissabte 15, de 9 del matí a 1 del migdia. Organitza: Societat de Sant Antoni de Valls i Ajuntament de Valls.


MERCAT D’ART JOVE: Artesania, pintura, il.lustracIons, roba, complements, fotografía, productes naturals...  tot realitzat per la comunitat d’artesans i artistes més joves!  Plaça El Pati. Dissabte 14 de desembre de les 10 del matí a les 9 del vespre.  Aquest espai comptarà també amb diverses actuacions i espectacles en directe que amenitzaran la nostra visita al Mercat.  Organitza: Valls Jove (Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls). Per més informació: www.vallsjove.cat


Pessebre Monumental (nova ubicació)a la Sala Vestíbul de l’Ajuntament . De les 10 del matí a les 2 del migdia, i de les 17h. a les 21h.


Coordinació: Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors D'aus "El Francolí", la Societat Sant Antoni.


APARCAMENT

Recomanem aparcar a l’ampli aparcament Barri Vell, situat a 100 metres del Mercat de Nadal, amb entrada i sortida per la muralla de Sant Antoni, i als diversos aparcaments municipals degudament senyalitzats.


MÉS INFORMACIÓ

Cambra de Comerç i Indústria de Valls

Tel. 977 600 909 • Fax: 977 606 456

Apartat de Correus 95 • 43800 Valls

valls@cambravalls.comwww.cambravalls.com


Oficina Municipal d’Informació i Turisme

Carrer de la Cort, 3

Tel. 977 612 530 De dilluns a dissabte, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda, i diumenges de 10 del matí a 2 del migdia.

Per a més informació: turisme@valls.cat


Telèfon: 977 60 09 09


Mercats de Valls

La ciutat de Valls fa més de vuit segles que celebra mercat setmanal, fet que corrobora l'arrelament i el prestigi dels mercats de la capital de l'Alt Camp. Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat dels pollastres, galls dindi, capons... vius, dins les senalles i gàbies o simplement deixats anar, amb els carros que d'antic portaven els pagesos i criadors d'aviram per anar a vendre als mercats de Valls. Als carrers de la Cort, Jaume Huguet, i a la plaça del Pati trobareu una variada oferta d'articles, productes i motius adients per a les festes de Nadal; al carrer de la Carnisseria i a les places de l'Oli i de les Garrofes, el matí del dissabte, es farà el mercat de fruita i verdura, a la plaça del Portal Nou, el mercat del tracte de compra-venda d'equins...


Sigueu tots benvinguts a Valls, els dies del Mercat i durant tot el cicle de les festes de Nadal.

Comissió Organitzadora


Mercat de Nadal, FICAP

FIRA DE CAPONS, AVIRAM I

MOTIUS NADALENCS, FICAP

MÉS INFORMACIÓ

Cambra de Comerç i Indústria de Valls

Tel. 977 600 909  Fax: 977 606 456

Apartat de Correus 95  43800 Valls

valls@cambravalls.com  www.cambravalls.com


Oficina Municipal d’Informació i Turisme

Carrer de la Cort, 61

Tel. 977 612 530 De dilluns a dissabte, de 10 del matí a 2/4

de 2 del migdia i de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda, i diumenges

de 10 del matí a 2 del migdia.

Per a més informació: turisme@valls.cat

 

Mercat de Nadal de Valls, mostra d’aviram, capons, vins i caves..

temps de Nadal / fires d’aviram

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres

Arriba l’oli nou als trulls catalans!

tasta els millors Olis d’Oliva Verge Extra

A finals d’octubre comença la collita de l’oliva que s’allargarà fins les acaballes de gener i és el millor moment per tastar i descobrir l’alta qualitat dels olis del país. Olis d’Oliva Verge Extra sense

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

temps de collita / cuina de temporada