festa de la calçotada a santa eulàlia de ronçana

què fer aquest cap de setmana? calçotada al vallès oriental i caminada popular

 

Calçotada popular a Santa Eulàlia de Ronçana

Calçotada i caminada popular a

Santa Eulàlia de Ronçana

Diumenge 2 de febrer de 20202, el Vallès Oriental >>

 

La 28a Calçotada Popular tindrà lloc aquest diumenge, dia 2 de febrer, a La Fàbrica, abans però celebrarem La caminada, organitzada

per Santa Eulàlia Camina, que anirà fins

a Sant Esteve de Palaudàries


La Regidoria de Festes ha organitzat per a aquest diumenge, dia 2 de febrer, la 28a Calçotada Popular. A partir de les 2 del migdia, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà aquesta cita gastronòmica ineludible del calendari santaeulalienc, on el menú inclourà calçots, mongetes amb botifarra, postres vi i aigua. També hi haurà rom cremat i concert d'havaneres a càrrec del grup Nous Indrets. El preu dels tiquets, a la venda a l'Ajuntament i a La Fàbrica, és de 10 euros per als adults i de 5 euros per als infants.


La jornada de diumenge s'encetarà amb una caminada popular organitzada per Santa Eulàlia Camina


Amb sortida a les 9 del matí des del carrer Llardó, al barri de la Vall, els caminaires es dirigiran fins a Sant Esteve de Palaudàries i tornaran fins al centre cívic del Rieral. L'activitat és gratuïta. Un cop a Palaudàries s'oferirà a tots els participants taronges, avellanes i aigua. Hi haurà una breu explicació sobre la història del lloc a càrrec de l'historiador Jaume Dantí.


En aquesta sortida també hi col·labora el projecte educatiu Pep i Laia, que tal com es va votar en el II Fòrum d'educació vol promocionar les sortides familiars. Aprofitant l'experiència de Santa Eulàlia Camina i la demanda del Grup Impulsor del Pep i Laia  s'ha organitzat una ruta familiar, una manera d'enriquir-se mútuament les dues entitats del poble.

 

és hivern !  calçotades populars

Diumenge 2 de febrer de 20202, el Vallès Oriental >>

A partir de les 2 del migdia, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà aquesta cita gastronòmica ineludible del calendari santaeulalienc, on el menú inclourà calçots, mongetes amb botifarra, postres vi i aigua. També hi haurà rom cremat i concert d'havaneres a càrrec del grup Nous Indrets.

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..