la corrida de puig-reig, fira de l’embotit al berguedà

què fem prop de barcelona? cuina del porc, mostra d’embotits i productes artesans, curses de cavalls, música, tastets..

 

La Corrida- fira de l’embotit

a Puig-reig

Divendres, dissabte  i diumenge 17, 18 i 19 de gener de 2020,

El Berguedà >>>


Com marca la tradició, per Sant Antoni cal retre homenatge als traginers i als animals. I és per això que les cavalleries i els xarrets són els principals protagonistes de la festa de la Corrida de Puig-reig. En aquest poble del Berguedà aprofiten també per reivindicar una de les indústries amb més nom al municipi, la dels embotits, amb una fira. El moment més espectacular arriba a la tarda, quan els cavalls, les mules i els rucs posen emoció amb les curses, també anomenades corrides.


La Corrida de Puig-reig 2020

Els propers 17, 18 i 19 de gener es celebrarà de nou una de les festes més emblemàtiques i estimades de Puig-reig, la Corrida 2020. Enguany i com ja és habitual hi trobareu novetats i un cartell pensat per a gaudir de la festa des de totes les vessants i per a tots els públics.

 

Divendres

De bon matí els nens i nenes de Puig-reig gaudiran d’un esmorzar de pa i botifarra. A partir de les 10 es celebrarà La Corrida Infantil, amb la col·laboració de les escoles es faran passejades amb ruc i el tradicional Joc de les cintes per als nens i nenes.


Al vespre, i després de l’èxit de la passada edició, es celebrarà la “nova versió de la cuina del porc”, el Food truck La Iaia Pepa oferirà entrepans (Casa Enfruns) i consumicions, durant el sopar podreu gaudir de música ambient.

 

Dissabte

A les 10 del matí es celebrarà el 15è Raid Social, una prova de resistència on genets, amazones i cavalls hauran d’afrontar el recorregut de 20 km.

A partir de les 13 del migdia i com a novetat d’aquesta edició podrem veure una actuació de doma natural en llibertat, a càrrec de Miron Bococi. (Per altres activitats consulteu el programa)

 

Diumenge

Un dels actes principals del diumenge, que durarà tot el matí, serà la segona edició de la Mostra d’embotits, alimentació i productes d’artesania. Es tracta d’un format estrenat l’any passat que potencia l’embotit, l’alimentació i l’artesania.


A partir de dos quarts de 9 del matí es celebrarà el 21è Ral·li Fotogràfic de La Corrida. A les 11 es farà el lliurament dels estandards als banderers, que enguany seran: Júlia Gispets Pellicer (cavalls), Mn. Josep Solà Casals (mules), Laia Farreras Pareja (rucs).


A la tarda, a partir de dos quarts de 4 es celebraran les tradicionals curses de cavalls i rucs amb el 25è Memorial Francesc Lladó. A partir de les 7 es podrà gaudir del Ball de Gala de La Corrida amb el grup Solistes Duet, un esdeveniment que s’havia perdut durant molts anys i que ja fa dos edicions es va recuperar amb un gran èxit d’assistència. (Altres activitats consultar programa).

 

Que tingueu una molt bona festa de La Corrida!

Ajuntament de Puig-reig.

Podeu trobar tota la programació detallada al pdf adjunt: 

https://puig-reig.cat/arxiu/corrida-2020-programa/


https://lacorrida.cat

 

La Corrida de Puig-reig, cavalls i fira de l’embotit

Divendres, dissabte  i diumenge 17 al 19 de gener de 2020,  El Berguedà >>

Els tradicionals Tres Tombs tenen nom propi a Puig-reig: La Corrida. Festa amb més de 125 anys d'història. Vine a gaudir dels cavalls, els carros, l'embotit i tots els productes elaborats amb porc!

Sant Antoni / la Corrida de Puig-reig

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..