marxa de la boira de les terres de lleida a penelles

què fer aquest cap de setmana a lleida? marxa saludable a les terres de ponent

 

Marxa de la Boira de les Terres de Lleida

Diumenge 12 de Gener de 2020, Penelles >>

La Marxa de la Boira, és un esdeveniment esportiu que adopta aquest nom a partir de la 3a edició el 2017 i de la seva inclusió en el Circuit de Marxes Saludables de Ponent. És una activitat no competitiva amb seu itinerant que té per objectiu gaudir de l’entorn i el paisatge de les terres de Ponent de forma saludable, fomentant els productes de proximitat.

Marxa de la Boira a Penelles

Lleida- Terres de Ponent


Diumenge 12 de gener de 2020


Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al món de les marxes i el turisme


La Marxa de la Boira, és un esdeveniment esportiu que adopta aquest nom a partir de la 3a edició el 2017 i de la seva inclusió en el Circuit de Marxes Saludables de Ponent. És una activitat no competitiva amb seu itinerant que té per objectiu gaudir de l’entorn i el paisatge de les terres de Ponent de forma saludable, fomentant els productes de proximitat, baixos en sucres i gaudint de l’hivern típicament lleidatà on la boira n’és, indiscutiblement, la protagonista.12 de gener de 2020, Penelles

Esdeveniment esportiu i activitat no competitiva itinerant que té per objectiu gaudir de l’entorn i del paisatge de les terres de Ponent de manera saludable en dos recorreguts on la boira és la protagonista.

Telèfon: 621 266 167 / 973 61 02 46


Dia 12: Marxa de la Boira a la Granadella (les Garrigues).

Tel. 650 52 27 66 - Web: www.marxadelaboira.cat


Web:http://penelles.catEdicions anteriors de la

Marxa de la Boira

Per l’edició del 2019 a la Granadella (les Garrigues), la Marxa de la Boira aposta per regalar oli verge extra a tots els participants de la marxa, així mateix també regala un arbre (planter d’alsina) emmarcat dins #projectereforestacióponent.

Es tracta de pensar en el territori, el paisatge i la conscienciació en el medi ambient per tal de conscienciar als seus participants sobre la necessitat de repoblar amb arbres el medi que ens envolta.


És una iniciativa que neix el 2015 de la mà de La Boira Turística de Ponent i Boira Bike i que ara forma part del ventall de productes dedicats a la promoció de la plana de Lleida i de la boira que ofereix l’empresa Boira Experience.


El 2015 va tenir lloc la primera edició al Palau d’Anglesola, la 2a edició va tenir lloc a Vila-sana, i s’hi va incorporar una fira de productes de proximitat i el donatiu solidari d’1€ de cada inscripció. La tercera edició el 2017 va tenir lloc a Mollerussa, iniciativa que també es va dur a terme el 2018 en l’edició de Tàrrega.Inscripcions

https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1242
més informació?

https://www.facebook.com/laboiralleida/


https://boiraexperience.cat/marxadelaboira/noticies/


Tel. 650 52 27 66         Web: www.marxadelaboira.cat


Circuit de Marxes Saludables de Ponent.
 

temps d’hivern : Boira Experience ;)

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..