fira dels torrons de llinars del vallès

què fer avui prop de barcelona? fira dels torrons, dels productes artesans i tast al vallès oriental ..

 

Fira dels torrons a Llinars del Vallès

Dissabte 30N i diumenge 1 de desembre de 2019, el Vallès Oriental - Hi trobareu les parades de venda de productes artesans i nadalencs i aliments del territori : embotits, coques, formatges, conserves... També demostracions de cuina en directe i activitast de lleure per a grans i petits.


Fira dels Torrons

de Llinars del Vallès


La Unió de Botiguers, Comerciants i Professionals de Llinars de Vallès (UBIC) organitza, la primera setmana de desembre, la Fira dels Torrons, una de les activitats que atreuen més gent al municipi. Així, durant dos dies, els comerciants del poble i d’altres vinguts de les rodalies, instal·len estands a la Pl. dels Països Catalans on venen tota mena d’articles relacionats amb el Nadal que s’acosta, com ara torrons, embotits, llums de colors i plantes.  Les arrels de la Fira es remunten a mitjan segle XIX, quan els pagesos de la contrada assistien a aquest mercat per omplir els rebosts de cara al Nadal.


dissabte 1 de desembre 

fires de santa Llúcia i fires i mercats de nadal

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..