barcelona beer festival - la gran festa de la cervesa artesana

què fer aquest cap de setmana? fira i tast de cerveses artesanaes a la farga de l’hospitalet de llobregat

 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

Barcelona Beer Festival a la Farga de L’Hospitalet

Divendres, dissabte  i diumenge 15, 16 i 17 de març de 2019, L’Hospitalet de Llobregat, el Barcelonès  >>

Arriba la gran festa de la Cervesa Artesana de Catalunya on hi podreu tastar més de 650 cerveses artesanals! Al llarg del recinte hi trobareu un conjunt de voluntaris degudament identificats que estan desitjosos d’explicar-te com funciona el festival, què és la cervesa artesana i recomenacions de què tastar segons els teus gustos i preferències. A preguntar, que tenen moltes ganes de difondre la cultura de la cervesa artesana! 

Barcelona Beer Festival

a la Farga de L’Hospitalet


Adreça i horaris
Carrer Barcelona, 2, 08901 L’Hospitalet de Llobregat

Divendres 15 de març 11.00 h a 23.00 h

Dissabte 16 de març 11.00 h a 23.00 h

Diumenge 17 de març 11.00 h a 21.00 h


Funcionament

El festival funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venta. Només es servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del festival. L’entrada al festival inclou got, guia i les primeres dues fitxes. No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que hem tingut per cada cervesa.


Hi ha una gran barra de més de 100 tiradors a on aniran rotant les més de 450 cerveses presents. També hi trobareu una sèrie de stands que corresponden a col·laboracions amb altres festivals internacionals.


L’entrada del festival es compra anticipadament online aquí i al mateix recinte.  Hi ha tres tipus d’entrades:

  1. Entrada d’un dia. 8€. Inclou accés d’un dia, got, guia i 2 fitxes.

  2. Abonament 3 dies. 10€. Inclou accés els tres dies, got, guia i 2 fitxes

  3. BBF-Experience. 50€. Inclou accés els tres dies, copa degustació (es poden fer  tastos a 1 fitxa), 20 fitxes, samarreta, bossa de tela i compra preferent a les activitats.


La guia i el mapa

El festival edita una guia en paper per què no et perdis cap detall. Vora 100 pàgines a color a on trobareu el funcionament del festival, articles sobre el món de la cervesa artesana, ressenyes de les cerveses presents. 

El festival també edita un mapa a doble cara (una de Barcelona i l’altra de la peninsula) on situar els bars i botigues a on cada dia es té cura de la cervesa artesana. El millor company del 2019 per descobrir llocs excepcionals.Moderació

Entenem la cervesa com un producte gastronòmic i el festival és una plataforma a on tastar-ne recent novetats o estils desconeguts; no és pas un lloc de beure en quantitats. Així que et demanem el consum en moderació per tal que puguis apreciar el que tastes. L’organització es reserva el dret de no servir beguda alcohòlica a tota aquella persona que consideri nociva per la seva seguretat i la de la resta.


Accés i Transport

El recinte és adequat per l’entrada en cadira de rodes.

Per arribar recomanen el transport públic. Trobeu tant metro (L1 – Rambla Just Oliveras), tren (Sant Josep, línies R5, R6, R50, R60, S4, S8, S33 i L8) i autobús

Si voleu venir en transport privat motoritzat és zona de difícil aparcament al carrer tot i que hi ha diferents pàrquings de pagament al voltant. Òbviament, és mala opció si vens a degustar cervesa. Dessigneu el vostre conductor responsable.


Aforament

L’aforament és limitat responent a criteris de seguretat i qualitat del servei a donar. Al nou emplaçament, en l’edició anterior pràcticament no hi van haver cues llevat d’hores puntes. Però igualment, recomanem venir a primeres hores per gaudir del festival amb més comoditat.


Cervesa apta per a celíacs

Com no podía ser d’altra manera, hi haurà cervesa artesana apte per celíacs. Sempre estarà al mateix sortidor degudament senyalitzat. Per cert, no és una cervesa exclusiva per a celíacs, els no-celiacs la disfrutaran igualment donat que és una cervesa excel·lent.


Cervesa sense alcohol

Hi haurà cervesa sense alcohol de qualitat, que no desentona amb el nivell de cerveses del festival. Per a que tots aquells que ja sigui per motius mèdics o perque han de conduir, puguin gaudir també del festival.

Podeu trobar tota la programació detallada a l’enllaç adjunt:

 https://barcelonabeerfestival.com/


La Farga de L’Hospitalet 

temps d’hivern / fires d’artesans i pagesos

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..