miró a taula a l’espai mayoral de verdú

maridatge d’art i gastronomia de la mà de l’albert marimón, els fogons de forès, i l’espai mayoral amb miró a taula...

 

Miró a Taula

Mayoral Espai d’Art de Verdú

Diumenges 2016, L’Urgell >>


Les visites artisticogastronòmiques es faran cada diumenge, de 13.00 a 15.00 h, aproximadament. Els grups de 25 o més persones o interessats en l’experiència poden també realitzar la visita durant la setmana —de dimarts a dissabte— fent la corresponent sol·licitud amb una setmana d’antelació.


Reserves


PER A PÚBLIC INDIVIDUAL O PETITS GRUPS:

Miró a taula es duu a terme els diumenges al migdia i puntualment els dissabtes al vespre.

Podeu fer una reserva per telèfon o bé al correu electrònic info@miroataula.cat i us confirmareu la disponibilitat per la data sol·licitada.


PER A GRUPS I EMPRESES:

Acceptem reserves per a tots els dies de la setmana en horaris de dinar o sopar a partir de 25 persones. En cas de ser un grup inferior, hi haurà un suplement d’exclusivitat per la sala i el servei (el preu del menú no varia).

També teniu l’opció de concertar copa de cava extra, música en directe, record de l’experiència per a tots els assistents, allargar la durada de l’experiència, etc.Mayoral Espai d’Art

Pl. Major, 23 (25340 Verdú)

Telèfon 973 34 70 49

www.miroataula.cat


 

Art i Gastronomia: Miró a Taula a Verdú

Diumenges, L’Urgell >>> MIRÓ A TAULA és una experiència única, la fusió més innovadora de gastronomia i art. Joan Miró és l'eix vertebrador d'una proposta gastronòmica on la Taula -els plats- són els grans protagonistes. Plats per ser degustats durant la visita, sala a sala, en un marc incomparable de 2.000m2 al bell mig de Verdú. Més de vint-i-cinc obres gràfiques de Miró dialoguen amb l'obra d'artistes de màxim prestigi internacional: Picasso, Dalí, Calder, Tàpies, Chillida, Plensa i Barceló.

Miró a Taula

Mayoral Espai d’Art de Verdú

Diumenges 2016, L’Urgell >>


Veniu a tastar MIRÓ A TAULA, gairebé dues hores d'una vivència irrepetible en tots els sentits.


L’àpat està inspirat sobretot en el concepte que tenia Miró de la cuina. Li agradaven els plats senzills, la cuina de casa i els productes propis de cada territori i temporada, el que avui anomenem producte de proximitat. En la degustació els comensals podran tastar, per exemple, els millors formatges de les Illes, musclos de roca de la Costa Brava o un exquisit gazpachuelo.


A cada una de les plantes es proposa al visitant tastar diferents tapes que s’han elaborat pensant especialment en els orígens dels artistes o en la seva trajectòria professional i vital. Així doncs, per exemple, les arrels andaluses de Picasso o l’estima per la Costa Brava de Dalí són elements que inspiren al cuiner per elaborar la proposta gastronòmica.


El grup Fogons de Forès, amb el cuiner Albert Marimón al capdavant, són els companys de viatge d’aquest maridatge artístic i gastronòmic. Cuiner del restaurant La Cava de Tàrrega i escollit millor cuiner de l’any 2013 al Forum Gastronòmic de Girona. El seu model de cuina es basa en el producte fresc, de proximitat i de temporada. Els seus restaurants col·laboren directament amb el pagès, l’agricultor o el ramader per aconseguir el millor producte amb la màxima qualitat i aposten per una cuina propera, de casa, però també creativa i cuidada fins a l’últim detall.

 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html