firagost a valls, fira del camp català

exposicions de fruites del camp, vins, productes agroalimentaris de qualitat, mostra de cerveses artesanes, tast de productes fet al alt camp...

 

Firagost

Fira-Exposició del Camp Català

1 i 2 d’agost 2017, Alt Camp >>

 

Firagost, Fira-Exposició del Camp Català

1 i 2 d’agost 2017, Alt Camp >> Els dies 1 i 2 d'agost, dimarts i dimecres, la ciutat de Valls serà l’escenari de la 63a edició de la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català, una fira del camp i per al camp, amb tots els complements, que es realitza any rere any el primer dimecres d’agost i el dia anterior.

Firagost

Fira-Exposició del Camp Català

1 i 2 d’agost 2017, Alt Camp >>


De sempre Firagost coincideix amb dimecres, el dia de mercat setmanal a Valls des del 28 de novembre de 1210 en que es va concedir oficialment.

Vuit segles consecutius de mercat setmanal del dimecres són sinònim de prestigi, tradició i solera comercial de la comarca de l’Alt Camp. Per aquest motiu, la 63 edició de la Firagost té el segell especial de vuit segles consecutius de mercat del dimecres a Valls, amb tot el que representa d’història i tradició.

La Firagost, avui, constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria... Firagost s’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants i compradors, i molts actes complementaris que completen la fira, i amb l’assistència de més de 350 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.

En definitiva, us presentem un conjunt molt atractiu d’actes, exposicions i activitats per a tots, siguin vallencs, comarcans o visitants vinguts d’arreu que vulguin participar en la Firagost 2017, tradicionalment coneguda com la Festa Major del Camp Català.

Com en les anteriors edicions, hem posat tot l’esforç organitzatiu i divulgatiu a fi que la Firagost 2017 assoleixi un bon èxit de participació, de visitants i de resultats tant per als expositors com per a la ciutat i comarca.

Sigueu tots benvinguts a la Firagost 2017 i que la visita i estada a Valls us resulti ben positiva i agradable.

www.cambravalls.com/firagost


 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html