fira alternativa a sant pol de mar

fira d’artesania i alimentacií i de productes naturals, espai de salut i medicina alternativa...

 

Fira Alternativa

a Sant Pol de Mar

De l’11 al 13 d’agost 2017, Maresme >>
Podeu trobar tota la programació detallada a l’enllaç adjunt: 


www.firaalternativa.cat//programa2017.pdf 

Fira Alternativa a Sant Pol de Mar

De l’11 al 13 d’agost 2017, Maresme >> Fira d’artesania i alimentació i de productes naturals, entitats i col·lectius per a la transformació social, espai de salut i medicina alternativa, xerrades, tallers, espectacles, zones d’expereincies, animació infantil, ostra de circ i a la nit, música en viu.

Fira Alternativa

a Sant Pol de Mar

De l’11 al 13 d’agost 2017, Maresme >>


La Fira AlterNativa de Sant Pol de Mar va néixer arran de la inquietud d’un grup heterogeni d’amics per poder realitzar al seu poble una fira de caire diferent, una fira que englobés en un sol espai tres àmbits principals: un àmbit dedicat a promoure i difondre productes alternatius del món de la salut, l’artesania i l’alimentació; un àmbit dedicat al món de la comunicació concretat en forma de xerrades, col·loquis i debats sobre diferents temes que afecten el nostre entorn i un àmbit cultural basat en tota una sèrie de propostes lúdiques per als més petits com també tota una sèrie d’actuacions teatrals i musicals que intenten fugir de les moltes propostes que ja s’oferten en altres esdeveniments culturals més comercials.

Però el que defineix pròpiament aquesta fira com a AlterNativa és el sentiment que la fa possible. A banda d’un grup de gent que esdevé el motor que l’engega, aquesta fira no seria cap realitat si no fós per la quantitat de voluntaris que aboquen temps, ganes, esforços i idees per poder-la dur a terme cada any amb la seva particularitat però amb el rerefons de sempre: ha de ser una fira de tots i per a tots on totes les activitats siguin gratuïtes i on la finalitat no sigui cap altra que fer-la possible cada any. Us convidem a navegar per la nostra web i assaborir els diferents àmbits per tal que comenceu a tastar aquest suculent plat que és la Fira AlterNativa de Sant Pol de Mar.

Els propers 11, 12 i 13 d'agost de 2017 al Parc de Can Villà de Sant Pol de Mar celebrarem la XXIII edició de la Fira AlterNativa.


DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html