exproreus : fira multisectorial l baix camp

la fira potenciarà la seva vessant més gastronòmica amb un village de tast

 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

ExproReus 2018, fira multisectorial i de tast

Del 10 al 14 d'octubre torna exproReus, la fira multisectorial de referència, amb una superfície d'exposició de gairebé 25.000 m2. La mostra estarà distribuïda en les àrees següents: automoció, llar, tecnologia, salut, gastronomia, zona infantil i multisectorial. Durant 5 dies podreu gaudir de més de 100 activitats per a tota la família.

ENTRADES Els nens fins a 8 anys tenen entrada gratuïta. El preu d'una entrada normal és de 3 € i amb Carnet Jove de 2 €.

La gastronomia, plat fort de l’exproReus

amb tallers per a grans i petits

El restaurant Molí del Mallol protagonitzarà el principal showcooking amb una demostració de la cuina del calçot. Serà divendres 12 d’octubre a les 12.30 h


El programa de la 48a edició de l’exproReus presenta una àmplia oferta gastronòmica amb tallers de cuina i amb la zona exterior del Tasting Village.


L’estand de Cuina & Disseny – Tarraco Group acollirà els tallers de cuina, que enguany tindran com a protagonistes a l’Abdon Tarrats i l’Anna Pascual Estrade, propietaris d’El Molí del Mallol, restaurant guanyador del programa Joc de Cartes de TV3. Aquest showcooking, que tindrà lloc el divendres 12 d’octubre a les 12.30 h, estarà dedicat al calçot.


Altres tallers que es duran a terme en el marc de la fira són els protagonitzats per paradistes del Mercat i també el dedicat al Menjablanc de Reus. L’exproReus també compta amb un berenar saludable per als més petits que s’oferirà els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Durant aquests tres dies, s’explicaran i es realitzaran propostes de berenars saludables. Aquesta activitat es realitzarà en format taller de 20 minuts. En total, de 17 a 18 h es duran a terme 3 tallers per a grups reduïts de 15 nens. Es tracta d’una proposta de Con eSe de Salud que permet compartir hàbits saludables entre el públic infantil.


Tasting Village

Pel que fa al Tasting Village, ubicat a l’auditori exterior de firaReus, comptarà enguany amb un vermut electrònic cada migdia i amb 14 estands que oferiran productes, com bacallà i embotits, vermut, formatge, sobrassada i ensaimades de Menorca, cargols a la llauna i carns a la brasa, pasta, pizza, coques i rebosteria, entre altres.


Cal recordar que l’horari de l’exproReus és d’11 a 21 h,

mentre que la zona del Tasting Village tancarà a les 23 h

amb el Tasting Village Music Night amb animació

musical a càrrec de La Fàbrica.


Els nens fins a 8 anys tenen entrada gratuïta. El preu de l'entrada normal és de 3 € i amb el Carnet Jove de 2 €. Entrades anticipades disponibles fent CLIC AQUÍ.

 

firaReus programa un ampli ventall

de propostes familiars per viure

l’exproReus 2018


Entre les activitats programades, la 48a edició de l’exproReus comptarà amb una zona d’aventura, tallers i ludoteca per als més petits i un Escape Room per adults

firaReus aposta un any més pel públic infantil i programa un conjunt d’activitats familiars per celebrar l’exproReus 2018. En aquest sentit, s’ha destinat una zona a l’exterior del recinte firal dedicada a les propostes infantils.

Entre les activitats més destacades hi haurà un espai d’aventura amb rocòdrom, pont tibetà i tirolina. També hi haurà un inflable i llits elàstics de l’Associació Eutrapèlia i un circuit de kàrting de l’empresa Tàrraco Karting. En aquesta zona s’instal·larà un escenari per a les actuacions infantils protagonitzades pel Mag Nebur, La Martina amb un taller de storytime en anglès i mini disco amb animació. Entre altres propostes els més petits podran trobar els tallers de la Vaca Voltaire i de piano i guitarra de Yamaha School.

Al recinte interior hi haurà la zona de ludoteca en anglès de La Martina amb tallers, pintacares i manualitats. Enguany La Garlanda també oferirà tallers de maquillatge, tatuatges i Photocall. En aquesta 48a edició, els infants podran interactuar amb tecnologia amb les propostes de Laserlab juntament amb Petits Enginyers. Per arribar a tots els públics, es destinarà una zona adreçada als més petits de 0 a 3 anys, anomenada espai bebè.

En aquesta edició, el públic adult també comptarà amb una activitat. Enguany, el programa de l’exproReus inclou la novetat de l’Escape Room, una proposta divertida i enginyosa de l’empresa Artificial Genetic Tool Corporation, que obrirà portes pròximament a REDESSA


temporada de bolets

Festes i Fires

dels Bolets

Tardor a Catalunya

Mercats del Bolet

al Pirineu

Tardor a Catalunya

Restaurants i Fondes

Menús Boletaires

la cuina del bolet

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

per gaudir dels bolets

temps de tardor / fires a Reus