festes de sant martí a puig-reig

què fer avui aprop de barcelona ? fira i festa de sant martí al berguedà

 

Fira de Sant Martí a Puig-reig, el Berguedà

Cap de setmana del 9 i 10 de novembre, Puig-reig

La Festa de Sant Martí  és la festa patronal de Puig-reig i se celebra l’onze de novembre i el cap de setmana següent. És una festa destinada al comerç, amb exposició de productes, artesania, indústria i vehicles durant tot el cap de setmana, organitzada per l’Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig, juntament amb l’Ajuntament.

Fira de Sant Martí a Puig-reig


Dissabte i diumenge 9 - 10 Novembre 2019, el Berguedà


S’acosta Sant Martí i de nou us presentem el programa d’actes de la festa d’enguany, alguns ja fa molts anys que els celebrem (Fòrum 10, Trobada de gegants, Proclamació de l’hereu i la pubilla) però també n’hi trobareu altres de nous. En aquesta edició i com a novetat, a la Inauguració Firal ens acompanyarà l’empresari Joan Ricart Ballarà en motiu de la celebració dels 100 anys de l’empresa Ballarà. També volem destacar la desfilada, el teatre al carrer i la Xaranga que recorrerà els bars que ofereixin la “Tapa de Sant Martí”.


La Festa de Sant Martí és la festa patronal de Puig-reig i es celebra els dies 9 i 10 de novembre. És una festa destinada al comerç, amb exposició de productes, artesania, indústria i vehicles durant tot el cap de setmana, organitzada per l’Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig, juntament amb l’Ajuntament. També és durant la festa que el poble segueix la tradició d’escollir la Pubilla, la Dama, l’Hereu i el Fadrí, amb la participació en la votació de totes les entitats locals.


Us animem a gaudir de la festa i a participar en les activitats proposades. Feliç Sant Martí a tots i totes!
més informació?

>> Fira de Sant Martí


https://puig-reig.cat/arxiu/programa-fira-sant-marti-2019/
 

temps de tardor / fira de sant Martí

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..