tastasons a preixana, música i tast a l’urgell

bon menjar i música a la fresca : torrons roig, canals & munné, nadal,  formatges tros de sort, aubagueta, antoni giribert celler,...

 

Tastasons a Preixana


Tastasons a Preixana


L’Ajuntament de Preixana i la Fira Gastronòmica De Prop organitzen aquest estiu per sisè any consecutiu el festival TASTASONS, un seguit de propostes que combinen concerts i tastos de productes de proximitat en diferents espais del municipi. Cal destacar l’emplaçament de les diferents jornades a: l’Eglèsia de Santa Maria, la partida “Les Pedreres” i l'Ermita de Montalbà.


El tret de sortida és el dissabte dia 29 de juny, a les 19h, a l’Esglèsia de Santa Maria. El concert és a càrrec de la Coral Shalom amb el tast corresponent: Carquinyolis d'Agramunt de Torrons Roig acompanyats de cava Canals & Munné.

Concert gratuït - Preu del tast: 4 €


Continuarà el dissabte 20 de juliol a les 20 h. a la partida de “Les Pedreres” on actuarà un grup de pop, folk i música tradicional, Sommeliers; un nom preciós que va de de vi, però sobretot va de comunicar, d'apropar, d'acompanyar, de servir, de cuinar un món, el de la música, com els sommeliers ho fan del seu. Han tret dos CDs, el segon va sortir aquest maig passat. Han pogut presentar-los a diferents programes com Divendres o Els Matins de TV3, Enderrock, Catalunya Ràdio, Rac105, La Vanguardia... El tast és tracta d'una taula de formatges Camps, Tros de Sort i formatges ecològics Aubagueta. Acompanyats de vi Mil Sons 2018 d'Antoni Giribet Celler i pa del Forn Salvador.

Concert gratuït - Preu del tast: 8 €


L'edició finalitzarà el dissabte 27 de juliol a les 20h. a l'Ermita de Montalbà, des de Sent els Secans de Belianes - Preixana amb un recital líric de Cindy Izzillo & Ira Prat.

Cindy Izzillo, amb menció d'honor al 23 Concurs de Joves Intèrprets de Catalunya ,va vincular la seva carrera a la música de cambra i la música escènica, treballant en diversos projectes teatrals;

Ira Prat, la seva trajectòria en el camp artístic ha anat lligada sobretot al teatre musical. Ha tingut la sort d’aprendre i créixer amb directors i companyies de gran renom en el panorama teatral del nostre país. Ha participat en un gran nombre d’esdeveniments culturals en el cor del Gran Teatre del Liceu.

El tast constarà de banda de poma de Forn Salvador, acompanyada de Sidra Riera Badias

Concert gratuït - Preu del tast: 5€


Amb aquests concerts es pretén promocionar el patrimoni natural del territori, i la varietat de productors agroalimentaris de les comarques de Lleida. A més és el preàmbul de la pròxima edició del Fira Gastronòmica De Prop, que es celebrarà a Preixana el 14 i 15 de desembre. 

Podeu consultar tota la programació al web.

http://www.preixana.cat/actualitat
 

és estiu !  tastos, música i nits a la fresca

Caps de setmana d’estiu 2019, L’Urgell >>

El festival Tastasons de Preixana inaugurarà la seva sisena edició per gaudir d’actuacions musicals i productes alimentaris de proximitat. Enguany l’objectiu és donar a conèixer el patrimoni natural del territori.

29 de juny - Esglèsia de Santa Maria - Coral Shalom /// 20 de juliol - Les Pedreres - Sommeliers /// 27 de juliol - Ermita de Montalbà - Sent els Secans de Belianes - Preixana. Cindy Izzillo & Ira Prat

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..