fira de tots sants a oliana

mostra ramadera, tast guiat de formatges artesans de l’alt urgell, exposició de cotxes clàssics, trobada de plaques de cava...

 

Fira de Tots Sants a Oliana

Divendres 1 de Novembre 2019, l’Alt Urgell,

Pirineu de Lleida >>


Mostra Ramadera, exposició de cotxes clàssics, tast guiat de formatges artesans de l’Alt Urgell, trobada de plaques de cava, torneig de bitlles catalanes, exhibició de dansa... són algunes de les activitats de les que podeu gaudir per tots sants a Oliana.La Fira de Tots Sants és una festivitat que se celebra cada 1 de novembre a Oliana des del 1817.


La fira d'un sol dia compta en cada edició amb un centenar de parades repartides per diversos carrers del poble, així com una petita mostra ramadera, diverses exposicions que canvien cada any, un carrer d'artesans, i la mostra i exhibició de diverses entitats del poble com els gegants, els voliaks, el moto club Segre o l'escola de música.


Podeu trobar tota la programació detallada a l’enllaç adjunt: 


www.facebook.com/camidelpirineu/


www.oliana.cat
 

Fira de Tots Sants a Oliana, l’Alt Urgell

1 de Novembre 2019, l’Alt Urgell >> Mostra Ramadera, exposició de cotxes clàssics, tast guiat de formatges artesans de l’Alt Urgell, trobada de plaques de cava, torneig de bitlles catalanes, exhibició de dansa... són algunes de les activitats de les que podeu gaudir per tots sants a Oliana.

temps de tardor / festes de tots sants

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..