fira de la coca i el mató a monistrol de montserrat

què fer aprop de barcelona? tast de productes autòctons de montserrat com el mató, coques, oli de collbató, tomàquet rosa....

 

Fira de la Coca i el Mató

a Monistrol de Montserrat

Cap de setmana del 26 i 27 d’octubre, el Bages >>>


Cada tardor, pels volts de Tots Sants, podeu trobar a Monistrol la principal mostra gastronòmica del Montserrat: La Fira de la Coca i el Mató de Montserrat.


A la Fira de la Coca i el Mató hi trobareu productes gastronòmics artesanals propis de la zona del Montserrat com ara: el mató de Marganell, els tomàquets de rosa i aromes de Montserrat, l’embotit del Bruc, els dolços de Collbató. Tots aquestes productes els podeu provar al TAST DELS PORTALS DE MONTSERRAT.

 

Tampoc us podeu perdre el TAST DE LA GASTRONOMIA DE MONTSERRAT. Aquesta associació de restauradors de prestigi us ofereix una mostra de la seva cuina amb productes de qualitat del Montserrat, tot combinant de manera sorprenent tradició i innovació.

 

Si volteu per la Fira trobareu els productes gastronòmics artesanals de la nostra terra representats per mes d’una trentena de parades. És d’obligada visita la ZONA DE LA COCA I EL MATÓ on podeu adquirir aquests productes tan tradicionals.

 

Us convidem a veure dels espectacles dels Grallers, l’Esbart dansaire, la Colla de Diables, els Gegants de Viserta, l’exposició dels Amics del Cremallera i Funicular

de Montserrat, a conèixer l’ambulància de la Creu Roja,

a escoltar el concert d’Òpal……. També us animem a participar dels tallers de creacions amb menjar,

a seguir la cercavila, a pujar als inflables…


Veniu a la Plaça de la Font Gran, passegeu per la Canaleta, apropeu-vos a la Mentirosa, camineu pel carrer de les Escoles!

Hi trobareu un munt de parades de deliciosos productes de menjar dolços i salats, aptes per a tots els paladars (mel, formatges, matons, embotits, olives…), moltes parades de productes artesanals per a tots els gustos i preferències on ben segur descobrireu alguna cosa que us agradarà i podreu conèixer les propostes de diverses entitats i associacions culturals i educatives monistrolenques.


Gaudiu de les activitats lúdiques i educatives que hem programat als carrers de Monistrol i passeu una bon dia!


Volem que passeu un cap de setmana inoblidable i volem donar-vos les gràcies per fer possible, entre totes i tots i un any més, aquesta Fira de la Coca i el Mató que ens dóna l’oportunitat de donar la benvinguda a la nostra vila a visitants i comerciants d’arreu de la comarca i més enllà i ens permet enfortir els llaços que ens uneixen.Cap de setmana  26 - 27 Octubre 2019

Monistrol de Montserrat

Coneixes els productes típics de Montserrat? Mató de Marganell, tomàquet rosa, aromes de Montserrat, embotit del Bruc, dolços de Collbató...Vine a la Fira de la Coca i el Mató a assaborir-los! 


Mató de Marganell, tomàquets rosa, aromes de Montserrat, embotit del Bruc, dolços de Collbató... Troba els productes gastronòmics artesanals propis de la zona de Montserrat a la Fira de la Coca i el Mató que se celebra per Tots Sants! Passa un dia a la Muntanya Sagrada i mentre gaudeixes de la gastronomia, visita un dels símbols de Catalunya.

 


www.monistroldemontserrat.cat


www.facebook.com/cocaimatomonistrol


 

Fira de la Coca i el Mató a Monistrol de Montserrat

Cap de setmana del 26 i 27 d’octubre 2019, el Bages >>> Ja ha arribat la tardor a Monistrol de Montserrat, i amb ella una cita important per als amants de la gastronomia, la cultura i les tradicions de les nostres terres: la Fira de la Coca i el Mató.

Enguany la FIRA DE LA COCA I EL MATÓ ofereix també entreteniment per a tota la família amb tallers de piruletes de xocolata, passejades en carruatge de cavalls, teatre de carrer, geganters, tambors, esbarts dansaires...

temps de tardor / festes del Montserratí

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..