la fira de les fibres vegetals a mas de barberans

demostracions d’artesans d’arreu d’europa, exposicions, activitats musicals, gastronòmiques...

 

Fira de les Fibres Vegetals a Mas de Barberans

és estiu !  fires d’artesans i pagesos

3 i 4 d’agost d’agost 2019, Montsià

Trobareu artesans i artesanes que treballen fibres vegetals ben diferents, vinguts de diferents llocs d’arreu

d’Europa. També hi haurà demostracions artesanals, tallers de fibres per a infants i adults, visites guiades

al Museu de la Pauma i a les parades amb la col·laboració d'experts, exposicions i activitats musicals i gastronòmiques a l’aire lliure, etc.


Fira de les Fibres Vegetals

i Racó dels Artesans


La Fira monogràfica de les Fibres Vegetals que enguany arriba a la dissetena edició i que se celebrarà els dies 3 i 4 d’agost. Es tracta d’un dels esdeveniments més importants de l’any al Mas de Barberans, en què el municipi s’omple d’artesans i artesanes provinents d’arreu del planeta, així com d’un públic cada vegada més sensibilitzat per tot allò que està fet a mà i amb materials naturals.

Fem gran la cultura de les fibres vegetals. Així, la primera setmana de juny, obrirem les inscripcions per als artesans i artesanes que vulguin participar en aquesta fira. S’hi podran inscriure a través de la nostra web.

En les passades edicions, el Racó dels Artesans ha aplegat  una mitjana de quaranta artesans i artesanes, majoritàriament de Catalunya i les Terres de l’Ebre però també d’altres punts de l’Estat i d’arreu d’Europa, la qual cosa converteix la fira del Mas de Barberans en una trobada especialment interessant per observar la gran diversitat de fibres vegetals que hi ha al món, els seus lligams amb el paisatge de cada país i regió, i les diferents maneres de treballar-les, teixir-les, cosir-les i/o manipular-les. I és que a banda d’exposar els diferents objectes, els artesans i artesanes també fan en el marc de la fira demostracions del seu ofici. Comencem el compte enrere.


cdrmuseudelapauma.cat/worpre/la-cultura-de-les-fibres/ 

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..