fira gastronòmica del geoparc a manresa

parades de productors i elaboradors del geoparc, tasts, degustacions, tasts d’olis, activitats per als nens...

 

Fira Gastronòmica del Geoparc

a Manresa

23 de setembre 2017, Bages >>

Podeu trobar tota la programació detallada al PDF adjunt: 


www.geoparc.cat/3a-fira-gastronomica-del-geoparc

www.geoparc.cat/programa2017.pdf 

Fira Gastronòmica del Geoparc a Manresa

23 de setembre 2017, Bages >> Coneix, degusta i compra els millors productes del nostre territori. El Geoparc és geologia, paisatge i turisme, però també és gastronomia i producte de qualitat i de proximitat. Vine a descobrir el bo i millor del nostre territori a la 3a Fira Gastronòmica del Geoparc, el dissabte, 23 de setembre, a la tarda, a la Plana de l'Om de Manresa. Mira, remena, degusta i compra. Hi haurà parades de productes agroalimentaris del Geoparc, tasts i degustacions.

Fira Gastronòmica del Geoparc

a Manresa

23 de setembre 2017, Bages >>


PROGRAMA


Per una banda, hi haurà les parades de productors i elabaoradors del Geoparc on es podran comprar tots els seus productes locals, per una altra banda, també es podran degustar aquests mateixos productes en diferents formats i elaboracions amb la col·laboració dels xefs dels Fogons Gastronòmics del Bages, el col·lectiu de cuina del Geoparc que aposta per productes de la terra i cuina de temporada.

Els visitants també podran participar en experiències gastronòmiques per descobrir alguns d’aquests productes locals de mans dels seus propis productors. En edicions anteriors, ha destacat el tast conduit d’olis de varietats locals del Geoparc, on productors de varietats corbella i verdal manresa, membres de la Taula de varietats locals d’oli del Bages, expliquen la relació entre geologia i oli i el passat, present i futur del conreu de l’olivera al territori del Geoparc. En aquests tastos, el productor engresca els assistents amb una experiència nova i diferent que ens apropa a un dels tresors del nostre territori: l’oli d’oliva.


Per als menuts, hi ha diferents activitats per donar-los a conèixer el patrimoni geològic del territori. Tallers on pintar-se la cara amb pigments naturals, construir un brunzidor (un instrument musical prehistòric), construir un dòlmen o fer un gravat són algunes de les propostes en les quals podran participar i que estaran conduïdes pels guies i monitors de les Coves del Toll de Moià, les Coves de Montserrat o la muntanya de sal de Cardona, entre altres.
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html