fira i cuina del batre a llagostera

mercat de productes tradicionals i de la terra, espectacles, sopar popular i cuina pagesa als restaurants de la vila

 
 

la cuina tradicional de la terra al gironès

 

Fira i Cuina del Batre a Llagostera


Fira del Batre Llagostera


Dissabte 13 de juliol 2019

Aquesta festa és una iniciativa dels col·lectius de pagesos, agricultors i caçadors de Llagostera amb la finalitat de mostrar quina és la seva tasca i de quina tradició procedeixen. Entre les activitats programades, hi ha demostracions del batre, concurs de tallada de troncs, concentració de cotxes i motos antigues, música tradicional, cercavila de gegants, fira comerç de la Unió de Botiguers, concurs de munyior la vaca, etc. 


Llagostera celebrarà el proper dissabte 13 de juliol una nova edició de la Fira del Batre. A partir de les 18h es podrà gaudir de les parades artesanals, demostració de batre i fer el paller, cercavila, havaneres, espectacles infantils, tallers i moltes activitats per a tota la família al Parc de l’Estació.


Des del 5 de juliol i durant tot el cap de setmana podreu gaudir de la campanya gastronòmica de la Cuina del Batre als restaurants llagosterencs Can Cassoles, El Carril, Ca La Maria, Cal Degollat, Els Tinars, La Taverna d’en Pou, Mas Roure i Ca l’Artau.


www.visitallagostera.com 
 

Dissabte 13 de Juliol 2019 al Parc de l’Estació a partir de les 18h  >>

El dissabte es farà la fira amb demostració del batre i fer el paller i, a més a més, podreu gaudir de parades artesanals de productes de la terra, espectacles, sopar popular...I des del 5 de juliol podreu degustar la campanya gastronòmica de la cuina del batre als restaurants de Llagostera: Can Cassoles, Els Tinars, El Carril, Cal Degollat, Ca La Maria, La Taverna d’En Pou, Mas Roure i Ca l’Artau.