fira de la sal a les avellanes

què fer aquest cap de setmana a lleida? fira de la sal a la noguera

 

Fira de


6a Fira de la Sal a Les Avellanes

Cap del setmana del d'octubre 2 - 3 Novembre 2019 , la Noguera, Terres de Lleida

Fira en què els protagonistes seran la sal i els productes de proximitat. Activitats culturals i lúdiques adreçades al públic en general.


És una fira de proximitat adreçada a un públic familiar i que això ajuda a enriquir el municipi des del punt de vista de donar-li un valor afegit.


 

Les activitats s'iniciaran a quarts de deu del matí, amb l'obertura del Mercat de la Fira, amb productes de proximitat i artesanals i la presència de Salí de Peralta de la Sal, de la comarca de la Llitera, a Osca; el salí de Gerri de la Sal, de la comarca del Pallars Sobirà, i el Salí de Privà, de Vilanova de la Sal, tal i com ha explicat Marcelino.


La fira també permetrà els visitants veure des d'una exposició d'Antoni Camarasa a  una exposició de tractors antics, de les col·leccions de Jaume Borràs i Jaume Figuerola, a la Plaça Mirada;

exposicions de tota mena d'eines i maquinària de pagès;

un taller de llanes a càrrec de Fibrart;

tallers de manualitats del Patronat Cultural de Sant Roc; jocs tradicionals;

una activitat de l'Espai Orígens i el Centre Dinamització de Tartareu, a la plaça del Planell;

una exposició d'Elies Segui a l'Ermita de Sant Roc;Durant la jornada també es farà una visita guiada a l'església de Santa Maria de les Avellanes (2/4 de 12 del matí); una exhibició del 'Grup Punta Taló' de Balaguer; una xerrada del Taller del Canyet de Rapinyaires de Lo Pagès del Montsec de Tartareu (13.00 hores); una demostració de fibrolite i punta de coixí, a càrrec de l'Associació de Veïns de Vilanova de la Sal (13.15 hores), o un dinar de germanor solidari a favor de la planta de pediatria de l'Hospital Universitari de l'Arnau de Vilanova de Lleida, que clourà les activitats de la jornada firal.


http://avellanes.ddl.net        http://lesavellanes.com

 
 

és tardor !  fires d’artesans i pagesos

Cap del setmana del d'octubre 2 - 3 Novembre 2019 , la Noguera, Terres de Lleida

Fira en què els protagonistes seran la sal i els productes de proximitat. Activitats culturals i lúdiques adreçades al públic en general. És una fira de proximitat adreçada a un públic familiar i que això ajuda a enriquir el municipi des del punt de vista de donar-li un valor afegit.

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..