food and fashion a la ràpita

què fer aquest cap de setmana? fira de moda, música i gastronomia al montsià / ebre - tarragona

 

Food & Fashion La Ràpita


Food & Fashion La Ràpita


Horari: De 18h a 23.30h

En la seva quarta edició, el Food&Fashion continua apostant per un format d'esdeveniment per a tots els públics, oferint una gran verietat de continguts. En l'apartat gastronòmic, hi haurà la presència de més de 15 food trucks, amb propstes de street food tan variades com especialitats argentines, hamburgueses de carn ecològica, entrepans d'autor, ous estrellats de gallines felices o cuina tailandesa. També participaran alguns restaurants i bars de la zona. D'altra banda, el market comptarà amb una trentena d'expositors de roba, complements, artesania i productes de disseny. Hi haurà també espectacles de màgia i monòlegs, DJ sessions, un espai per als més petits amb activitats i tallers, i les actuacions musicals de Pepet i Marieta (en acústic), Joan Rovira, En&Ton i Sukre. Una gran proposta d'oci per gaudir dels vespres d'estiu davant del mar en l'entorn incomprable del port de Sant Carles Marina.


https://foodandfashion.esActivitats per gaudir de l’estiu

i de la Ràpita


 

és estiu !  fires d’artesans i pagesos

Del 22 al 25 d’agost de 2019 a Sant Carles de La Ràpita, Montsià >>

Food&Fashion La Ràpita és el festival de gastronomia, moda, música i oci infantil de les Terres de l’Ebre. Durant quatre dies la Marina de Sant Carles acull una gran oferta d'oci, amb food trucks, market de moda, concerts, espectacles, activitats per als més petits i DJs. 

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..