tuna tour balfegó a l’ametlla de mar

què fer a la costa daurada - tarragona ? neda entre tonyines salvatges : catamarà + snorkel...

 
 

nedar entre tonyines a l’ametlla de mar

Neda entre tonyines salvatges a la Costa Daurada

Nedar entre tonyines salvatges a l’Ametlla de Mar.

Manel Balfegó i Pere-Vicent Balfegó, copresidents de les societats que formen Grup Balfegó, són cosins i la cinquena generació d’una família de pescadors de L’Ametlla de Mar, qui encara a dia d’avui, són també els que capitanegen els seus respectius vaixells tonyinaires. Amb un gran esperit emprenedor l’any 2002, juntament amb les seves esposes, decideixen associar-se i orientar la seva política empresarial, començant a comercialitzar la seva pròpia pesquera i apostant també per un innovador projecte aqüícola.

Tuna Tour al Mar mediterrani

amb Balfegó de l’Ametlla de Mar


Podràs submergir-te amb les tonyines més grans del món i gaudir de moments apassionants amb els 5 sentits. L’ experiència parteix del port de l’ Ametlla de Mar (Tarragona) a bord d’ un modern catamarà.


A l’interior de la piscina hi trobarem aproximadament

400 exemplars de Tonyina Roja amb una mitjana de

2,5 metres de longitud i 250 kg de pes.El paisatge litoral de la Costa Daurada i el Delta de l’ Ebre ens acompanya durant tot el viatge fins les piscines de Tonyina Roja Balfegó, situades a 2,5 milles nàutiques (5 km ) de la costa. Durant el trajecte descobriràs la història, la pesca i la comercialització de la Tonyina Roja Balfegó per mitjà de la traçabilitat, en un vídeo especialment creat per aquest fi. Un cop amarrats a la piscina, un professional de l’ equip, explicarà el procés del que serà possiblement una de les millors aventures de la teva vida: nadar entre centenars de tonyines Rojes del Mediterrani. Durant la tornada, al catamarà, podràs xalar assaborint un dels plaers gastronòmics més gormands del món. Vens?


El BALFEGÓ TOUR és un catamarà construït i dissenyat específicament per a l’ activitat Tuna Tour a l’ any 2012, amb una capacitat màxima de 69 passatgers, propulsat

per 2 motors i una velocitat màxima de 15 nusos.

Dotat d’ un equip professional de 3 tripulants.


El catamarà disposa de 2 cobertes (la superior solàrium), 2 lavabos (1 amb dutxa d’ aigua calenta i apte per minusvàlids), 2 vestuaris, dutxes externes d’ aigua calenta, 3 pantalles multimèdia i servei de Bar.


El material d’ esnorquel (màscares i tubs) esta disponible al catamarà, durant els mesos d’ abril, maig, juny i octubre també tenim neoprens, tota l ‘equipació per que l’ experiència sigui única.


L’ experiència Tuna Tour es realitza a una de les piscines del Grup Balfegó, de 50 metres de diàmetre i una profunditat de 35 metres. Està adaptada per l’ amarratge i el bany amb 2 línies de boies grogues on poder agafar-se i gaudir de l’ aventura.https://www.tuna-tour.com


 

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..