fira-tast del prèssic d’ivars de noguera

què fer a lleida avui? fira del préssec de la noguera, sopar popular, demostració de l’elaboració de conserva i pastís de prèssic...

 

Cap de setmana del 14 i 15 de setembre de 2019, Ivars de Noguera, La Noguera >> Exposició de les varietats del fruit i les elaboracions derivades de la fruita com la conserva, la melmelada i els sucs. Es podrà gaudir de l’entorn fent un tastet del gelat de préssec, la coca, les torradetes amb melmelada i el suc.

Fira-Tast del Prèssic

d’Ivars de Noguera


Cap de setmana del 14 i 15 de setembre de 2019, Ivars de Noguera, La Noguera >> Exposició de les varietats del fruit i les elaboracions derivades de la fruita com la conserva, la melmelada i els sucs. Es podrà gaudir de l’entorn fent un tastet del gelat de préssec, la coca, les torradetes amb melmelada i el suc.


Exposició de les varietats del préssec i les elaboracions derivades de la fruita com la melmelada, la coca, el suc i els gelats, a més de la mostra de productes que es fan al municipi. També hi trobem una exposició de maquinària antiga, tractors, carretes, sulfatadores, etc.


Ivars de Noguera celebra aquest cap de setmana dels 14 i 15 de setembre la XII Fira tast del Prèssic. El pavelló del municipi acull una exposició de les diferents varietats així com dels derivats d'aquest producte.


La fira vol ser una exposició de les varietats del préssec i les elaboracions derivades d'aquesta i altres fruites, com la melmelada, la coca, el suc i els gelats. A més, la fira també és una mostra de productes que es fan al municipi i inclou una exposició de maquinària antiga, tractors, carretes, i sulfatadores, entre altres.


La fira estarà oberta tant dissabte com diumenge de 10 del matí a 10 del vespre.


La inauguració de la fira es durà a terme el dissabte a 2/4 de 6 e la tarda amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i l'actuació de la batucada Fot-li Fort, d'Ivars de Noguera.


A les 10 del vespre es durà a terme el sopar popular de fira.

Diumenge des de les 10 del matí s'oferiran diverses activitats paral·leles com una tirada de bitlles o la conferència a càrrec del sr. Josep Ramón Magrí, sobre productes ecològics.


Al migdia es farà la demostració de cuina i postres amb préssecs, que inclourà una degustació.


La fira tindrà la cloenda oficial a les 8 del vespre a càrrec del sr. Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera i alcalde d'Algerri.


A més, durant tots els dies de la fira s'oferirà, a la zona del tastet, degustacions de productes derivats del préssec, i el diumenge els infants hi podran gaudir d'inflables i ruquets,


12a edició de la Fira tast del Prèssic, amb un cap de setmana d'activitats diverses i per a tots els públics al voltant d'aquesta deliciosa fruita de temporada.

*Durant els dos dies, hi haurà degustació de productes derivats del prèssic. 

*Diumenge hi haurà inflables per a la mainada durant tot el dia i també es podrà donar un tomb amb ruquet per l'entorn. 

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta


www.ccnoguera.cat/ivarspdf

www.ccnoguera.cat/ivars
 

Fira tast del prèssic d’Ivars de Noguera

temps de collita !  fires d’artesans i pagesos

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..